čtvrtek 28. září 2017

Finský šindel

Finský šindel

Jsme rodinná pohřební služba s více než stoletou tradicí se sídlem v Říčanech. Zajišťujeme kompletní služby při posledním rozloučení, obřady v kostele, . Pohřební ústav PEGAS CZ s. Stejně jako zrození nového života, tak i jeho konec, jsou přirozenou součástí lidského žití. Připravíme civilní či církevní obřad podle vašeho přání tak, aby poslední rozloučení bylo . Zajištění pohřbů, obřadů a zahraničních převozů, právní servis. Mezi naše hlavní výhody patří vysoká profesionalita, veliké zkušenosti, spolehlivost a důvěra. Jsme členy českých i evropských pohřebních společenství.


Finský šindel

Jako majitel firmy pracuji v oboru pohřebnictví již let a po tuto dobu jsem získal mnoho zkušeností a pomáhám pozůstalým a rodinám přenést se přes jejich . Orlicí Libor Soušek, pohřební ústav, obřadní síň, pohřby, krematorium a další služby v oboru. Poskytujeme komplexní pohřební služby včetně doplňkového prodeje zboží jako jsou urny, hřbitovní lampy, vázy, svíčky, apod. Na poslední cestu vypravovali hodně známých osobností a žádný problém. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení POHŘEBNÍ ÚSTAV ELPIS, Praha , Libeň.


Na činnost pohřební služby si můžete stěžovat na živnostenském úřadu, ale za výsledek neručím. Rozhodně však o své zkušenosti řekněte . Tu totiž jako jedinou volají lékaři pražské záchranky. Zazvonili dva chlápci, nosítka si . Praha – Téměř tři měsíce žila rodina Muchova v nejistotě, zda v lednu. Zaměstnanci pohřební služby Pax nechtěli otevřít rakev, aby rodina . Vzhledem k tomu, že ceny za pohřební služby nejsou vázány.


Finský šindel

Kremace, smuteční obřady od ekonomických po VIP. Nabízíme přepravu zesnulých po ČR i menznárodní. Typický je případ pražské Thomayerovy nemocnice, kde pohřební služba sídlí . Na základě dvacetiletých zkušeností v oboru pro Vás naše pohřební služba zajistí poslední rozloučení s Vaším nejbližším.


Postaráme se o vše potřebné tak, aby . Dobry vecer, aktualne to take resime. Obrad v nove obradni sini na Olsanech nas vyjde na tis. Pohrebni sluzbu mame z C. Z každodenní zkušenosti víme, že často vyvstávají otázky na téma smrt, pohřeb , . Asociace pohřebních služeb v ČR, z. Kompletní pohřební servis - pohřeb bez obřadu, pohřeb s obřadem, církevní pohřeb atp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky