úterý 26. září 2017

Ako zakryt stare obkladacky

Perfektný nápa ako zakryť škaredé obkladačky v kúpeľni a kuchyni! Prerábka kúpelne s malým rozpočtom? Staré , navyše lesklé obkladačky natrel tak, aby na nich náter držal a bolo to . Takto to spravil náš kolega.


Staré uvoľnené nátery stien musia ísť preč. Keď sme založili linku, pracovnú dosku, lišty a všetky doplnky, boli sme nadmieru prekvapení ako dobre to celé takto vyzerá.

Diskusie, otázky a odpovede ľudí ktorí stavajú, rekonštruujú či zariadujú svoje hniezdočko - dom, byt, či záhradu. Dievčence, neskúšali ste náhodou doma natierať obkladačky ? Na obrázku to vyzeralo fajn, no ako v skutočnosti neviem. V nasledujúcom videu Vám ukážeme ako správne klásť nové obklady a dlažby na existujúce. Poté očistit plochy odmašťovačem a vše zakrýt fólií. Na zasychání a tvrdnutí bylo nutné čekat hodin.


Obklady si vyžádaly dva nátěry. Kachličky, obkladačky , samolepící tapety, imitace Kachličky a obkladačky.

Pozrite si užitočných rád pre. Navyše materiály starnú, takže keď necháte tie staré na mieste, znížite. Najskôr bolo potrebné odstrániť povrchové nečistoty na dlaždiciach a vyčistiť škáry. Potom očistiť plochy odmasťovačom a všetko zakryť fóliou. Pre pracujúce alebo iné kritické podklady, ako aj v prípade vysokého zaťaženia teplom.


Odstráňte aj staré nátery, ktoré nie sú vodotesné. Ak sú krížiky oveľa nižšie ako obklady na stenu, môžete ich jednoducho zakryť škárovacou hmotou. Můžete se pustit do velké a nákladné rekunstrukce, kdy starý obklad osekáte na omítku nebo spíše na cihlu, proto že se staré kachličky ne vždy podaří osekat . Perfektné nápady, ako zakryť staré radiátory v celom byte! Okrem nich sú výborné aj hotové panely, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako obkladačky , alebo dlaždice.


Výhoda je predovšetkým v tom, že nie je problém celý . V súčasnosti sú moderné zásteny zo skla, najmä s grafickou potlačou. Sklenenú zástenu jednoducho prilepte na staré očistené obkladačky. Missing: zakryt ‎ obkladacky Ako odstrániť starú tapetu?


Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Nasledujúci článok Vám prehľadne popíše, ako postupovať v prípade odstraňovania. Odporúčame všetok nábytok odniesť alebo zakryť a hlavne vypnite v . Kuchyňa ako nová za 3eur a dva týždne.

Poslednou väčšou časťou úpravy bola výmena pôvodných laminátových panelov za obkladačky. Možno ich aplikovať na omietku, tehlu, staré obkladačky , drevo, umakart atď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky