úterý 26. září 2017

Truhláři hradec králové

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Favo Truhlařství - Pavel Bečička, . Nechte si vyrobit stěnu přesně podle svých představ v kvalitním provedení a moderním designu. Truhlářství a stolařství v Hradci Králové a okolí. Zvolte si dispozice jednotlivých skříněk, aby pro Vás byly . Podívejte se, co o truhláři , stolaři v Hradci Králové říkají ostatní. Na detailu každé prezentace klikněte na tlačítko hodnocení firmy a můžete přidat vlastní zkušenost. Zakázková výroba z masivních materiálů, lamina i dýhovaných desek.


Zakázkové truhlářství Roman Coufal – truhlářství vyrábí palety, bedny, dřevěné obklady, zahradí nábytek apod. Působíme v lokalitě Hradec Králové. Vyrábíme vestavěné skříně, kuchyně na míru, bytový nábytek a kancelářský . Vyrobíme Vám zahradní altány, pergoly, ploty. Vaše přání a představy a Váš truhlářský námět . Vyrábíme zakázkový nábytek ve východních čechách v okolí měst Pardubice, Hradec Králové a na Vysočině. Kuchyně na míru, interiérový nábytek, kancelářský . Všechna práva vyhrazena.


TRUHLÁŘSTVÍ TOMÁNEK - zakázkové truhlářství na míru Hradec Králové , Pardubice. Zabýváme se návrhy a výrobou interiéru a exteriéru. Dále provádíme montáž-sesazení zakoupeného . Vyberte si z 1firem a institucí na netfirmy.


Vítáme Vás na webu truhlářství Bitarovec. V duchu našeho motta, „na míru“, může každý náš zákazník . Located in Hradec Králové. There are no stories available. Poslat známému Poslat na . MOINT Hradec Králové - dveře SAPELI. Předmětem naší činnosti je truhlářská montáž s prioritou . Ať už bydlíte v okolí měst Pardubice, Holice, Hradec Králové , Týniště nad Orlicí, Ústí nad Orlicí, Chrudim, Choceň, Litomyšl či Vysoké Mýto, . Naše truhlářská dílna sídlí v obci Měník u Nového Bydžova v okrese Hradec Králové.


Realizace moderních schodů. V truhlářství Kudrna v Dašicích u Pardubic nejčastěji vyrábíme nábytek na zakázku pro lokality Pardubice, Hradec Králové a Chrudim. Klikněte pro více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky