pátek 15. září 2017

Oprava plastových okien trnava

Ponúkame rôznorodý servis pre vaše plastové okná. Naša spoločnosť Servis okien Trnava sa zaoberá profesionálnym servisom plastových , hliníkových a . Ako jedna z mála firiem v tejto oblasti Vám poskytujeme bezplatnú obhliadku Vašich okien našim expertom, ktorý Vám následne poradí vhodné riešenie a typ. Okná , dvere, žalúzie, plastové okná - Servis, oprava - Trnava. Výroba a montáž plastových okien , dverí a garážových brán.


Servis a predaj plastových , drevených a hliníkových okien.

Montáž a servis žalúzií, sieťok a kľučiek. Výmena všetkého kovania vchodových plastových dverí, závesy, bezpečnostný zámok, kľučka, rámové uzávery. Rodinný dom Trnava - Modranka. Nastavením plastových okien a opravou okien , žalúzií, roliet a tiež predajom a. Senica, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, Piešťany, Trnava a priľahlé oblasti. Porovnajte firiem v lokalite Trnava : SERVIS OKNA , s. ROTOLINE TT, FRANTIŠEK.


Markotán Michal - servis okien Trnava.

Vykonávame opravy všetkých typov plastových okien a dverí. OPRAVY A SERVIS PLASTOVÝCH OKIEN. AUTOSERVIS PNEUSERVIS TomiCars s. NASTAVENIE OKNA – PREMAZANIE KOVANIA, IMPREGNÁCIA TESNENIA. Chcete aj Vy ušetriť peniaze vďaka kvalitnému servisu okien ? Kvalitný servis okien Vám dokáže ušetriť nemalé náklady . Máte problem so zatvaránim okna ? Okno nedosadá, zadrháva sa alebo je nefunkčné?


Výrobca alebo dodávateľ vašich okien akoby zmizol? Sme firma s veľkými skúsenosťami a odbornými znalosťami v . Obhliadka ZDARMA, následný servis za polovicu ceny. S celoslovenskou pôsobnosťou ponúkame klientom údržbu a servis plastových a hliníkových okien , dverí, presklených fasá obkladových systémov, karuselov . Spolupracujeme aj s najväčšími výrobcami a dodávateľmi okien a kovania a sna. Bratislava, Trnava , Nitra a Dunajská . SERVIS OKIEN KASÁK realizuje opravu, servis a údržbu okien a dverí. Mám dlhoročné skúsenosti s výrobou a servisom okien rôznych značiek.


Rozhodli sme sa, že si dáme spraviť servis plastových okien (2x dvojkrídlové okno, 1x jednokrídlove okno, 1x francúzske balkónové okno).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky