čtvrtek 14. září 2017

Hpl příčky

Hliníkové profily pro LED pásky. Slyšel jsem, že v i4wifi zařadili do nabídky i barevné kovy. Nevíš jestli mají i zlaté. Profily jsou nejen dekorativní, ale i chladící.


V nabídce najdete nábytkové a zápustné profily. Alumíniové profily pre LED pásy vyzerajú moderne, elegantne, zabezpečujú chladenie a zároveň LED pásy chránia. AL profily pro LED pásky. Nabízíme Vám hliníkové profily pro . Plní nejen dekorativní a nosnou funkci, ale stejně důležité je jejich využití k . Všechny naše profily mají vysoký obsah hliníku a dobře uchladí LED pásky. V naší nabídce naleznete profily nástěnné, rohové, vestavné, tvarovatelné ohebné, i . AKCIA: pri objednávke nad 50eur Vám pribalíme darček USB LED lampu alebo 10W LED žiarovku E27.


Pro montáž nás kontaktujte. Lišta obsahuje plastový difuzor, kovové úchytky pro montáž a koncovky. Lišty a profily pro LED pásky. Zajišťují jejich ochranu, chlazení a dávají jejich vzhledu nový rozměr. Kvalitný hliníkový anodizovaný, respektíve eloxovaný profil pre LED pásy.


Hpl příčky

ALU hliníkové profily lišty pro LED pásky. Rozdělujeme je na lišty pro povrchovou montáž a lišty pro montáž do drážky. AL PROFIL B hliníková lišta pro led pásky , přisazená na rovný podkla rozměr 12x7mm povrchová úpra.


Ich hlavnou funkciou je zabezpečiť odvod tepla z pásikov za účelom zabránenia ich . Difuzor je speciálně vyvinut pro rozměry ALU profilu, a proto lze snadno namontovat na ALU profil. Rozhodli jste se svůj. Aby ste LED pásy ochránili, ponúkame Vám prepracované hliníkové lišty. LED profily povrchové k přisazení (9). Tieto lišty sú vyrobené z moderného hliníka, ktorý disponuje skvelou ochranou.


Hpl příčky

Photo: Nástěnný profil Nástěnný profil Photo: Zápustný profil Zápustný profil Photo: Rohový profil Rohový profil Photo: . Proč je vhodné instalovat led pásek do hliníkového profilu ? U námi prodávaných vysoce výkonných led pásků je . Oboustranné pásky pro profily. Zoradiť podľa: Meno, Cena, Dátum, Popularita, Preddefinované. Hlinikové lišty na LED pásy na predaj.


Každá hliníková lišta je jiných rozměrů a tlouštěk a ne každý ALU profil může chladit libovolný LED pás. Jsou LED pásy , které mají nižší spotřebu a svítivost a tím .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky