pátek 29. září 2017

Skla pod kamna s fazetou

Skla pod kamna s fazetou. Hrana zkosená pod daným úhlem. Ideální pro bezpečnou chůzi - bez ukopnutého palce. Tloušťka kalených skel mm. Kalená skla pod krbová kamna s fazetou mm.


ESG) Modrá čára na okraji obrázku zobrazuje kde je fazeta. V případě odběru nad ks možná sleva. Pod každá kamna by se mělo něco dát, aby se přímo nestýkala s podlahou. Pokud se Vám nelíbí plech pod. Podkladová skla - příslušenství.


Vyberte parametry zboží. Nosnost skla je až 3kg. Ochrání vaši domácnost před požárem, ulehčí úklid okolo kamen či krbu a nehrozí, že si zničíte podlahu. Klíčové vlastnosti skla pod kamna Lienbacher - slza s. PODSTAVNÉ SKLO POD KAMNA S FAZETOU MM. Maximální šířka může být 25mm.


Sklo pod krbova kamna s fazetou. Vysoká bezpečnost při použití Vysoká kvalita materiálu a následných svárů Oplach skla Poho. Bezpečnostní fazeta mm. K dostání jsou stylové podložky s fazetou nebo broušené.


Jak vybrat to správné sklo pod kamna nebo před krb? V naší nabídce naleznete čiré provedení různých tvarů s broušenou fazetou na nášlapných hranách. U produktů značeno červenou barvou). Přidat do seznamu přání. Fazeta - hrana zkosená pod daným úhlem.


Skla pod kamna s fazetou

Podstavné sklo pod krbová kamna je vyrobeno precizní technologií z tvrzeného kaleného skla o tloušťce mm. Rozměr skla je 120x105. Prodám pěkné sklo pod krbová kamna.


Podložka z kvalitného tvrdeného číreho skla má leštené hrany. Vysoce kvalitní skla pod kamna různých tvarů a velikostí, které jsou vyrobeny s fazetou , tzn. Jeho výhodou oproti sklu s brusem je větší bezpečnost, protože o takto upravenou hranu podkladového skla jen stěží . Těsnění proti prachu pro skla pod kamna - metry. Tvrzené sklo pod kamna s fazetou Pmalá o rozměrech : šířka 8mm, hloubka 8mm.


Skla pod kamna s fazetou

Skleněné desky pod krbová kamna jsou vyráběna z 6mm skla s fazetou. Skleněná deska pod kamna - obdélník (x 1cm), síla mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky