úterý 12. září 2017

Lesnické pletivo 100 cm

Při výběru pletiva musíte mít na zřeteli několik parametrů. Věříme, že vám následující řádky pomohou vybrat správnou výšku pletiva, . Vhodné použití na oplocení zemědělských, lesnických a loveckých objektů, lesních porostů a školek, pasek, . Mnohoúčelové uzlové pletivo Pilecký . Příslušenství pro lesnické uzlové pletivo viz.

Uzlové lesnické pletivo z pozinkovaného drátu. Horní a dolní drát mm, ostatní dráty mm. Rozteč svislých drátů cm.


Prodej pouze na celé balení ( bal. bm) ! Vyrobeno z pozinkovaných drátů, pro oplocení lesů,pastvin. Ovčí uzlíkové pletivo - 1, 11 1drát 2mm . OBORA - lesnické pletivo pozinkované, v roli 50m pletiva. Lesnické uzlové pletivo v.

Toto pletivo lze odebírat pouze po celých baleních. Velký výběr Drátěné a pletené pletivo naleznete online na OBI. SKLADEM Můžete mít už zítra. Ohradové uzlové pletivo pozinkované je ideální variantou na oplocení zemědělských pozemků a ohrad pro . Vysoce kvalitní svařované pletivo BENITA s povrchovou úpravou ZN a sílou drátu mm.


Pozinkované uzlové pletivo BULWARK výška 1cm. Lehké pozinkované pletené lesnické pletivo vyrobné z pozinkovaných ocelových drátů o . Největší e-shop s pletivem v ČR. Dům a zahrada - Prodam pletivo bazar. Prodám role pletiva po cca 25m plus nějaké zbytky, pletivo.


Kvalitní pozinkované lesní pletivo na oplocení zamezí volnému pobíhání zvěře. Pletivo je dodáváno v rozměrech. Výška pletiva: 100cm , 120cm , 150cm , 180cm.


Poplastované pletivo chovateľské 100cm x 10m (oko 13mm). Nabízíme na výběr ze. Naši operátoři jsou vám k dispozici v pracovních dnech . LESNíCKE PLETIVO , uzlové.

Oborové pletivo ZN oko 100x1, priem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky