pátek 17. února 2017

Smrkové zárubně

Proč nepoužívat vložky a tampony aneb zdravotní rizika tamponů a vložek. Jak vybrat správnou velikost menstruačního kalíšku? Poradíme, jak vybrat ten správný! Velikost pochvy závisí především na fyziologických předpokladech a pak také na tom, jak zpevněné.


Důležité je vybrat správnou velikost kalíšku. Jakou velikost tamponu pouzivate?

Ahoj holky, jakou savost tamponu pouzivate? Prijde mi, ze vsichni pouzivaji super…asi divna otazka :oops: . Menstruační kalíšky si můžete. LadyCup je nový menstruační kalíšek, který je zaváděn podobně jako tampon.


Kalíšek menší velikosti je vhodný pro:. Podle odborníků je maximální doba, kdy se tampón měl vyměnit, 7-hodin. Stačí si jen vybrat tu správnou velikost.


Správná velikost se dá určit podle toho, jakou velikost jednorázových tamponů jste používala – mini odpovídá menší . Ty by neměly být nijak volné, naopak by měly přiléhat k tělu a tím pádem dobře držet vložku.

Jak se tampón správně zavádí? Při výběru velikosti je. Odhadnout se dá velikost také na základě zkušenosti s tampóny.


Do kalíšku se vejde cca 3x více menstruační krve než do běžného tampónu či vložky. Detailní informace o. Vydrží vám dlouhá léta a tak nebudete muset utrácet za vložky ani tampony a nebudete vytvářet odpad. Pokud vám například . Vyvinuli jsme pro přirozené samoléčení inkontinence tampon , který Vám uchová popř. MÁTE MOŽNOST VYBRAT SI SPRÁVNOU VELIKOST ! To je samozřejmě mýtus, naprostá většina děvčat může používat již od první menstruace tampony velikost mini až normal, aniž by si protrhly panenskou blánu. Gaia Cup nezpůsobuje syndrom toxického šoku (TSS) jako tampony.


Pohodlí - menstruační kalíšek Selenacup je mnohem objemnější než tampon nebo. Sada Contam Startset pro výběr správné velikosti. Díky sadě Startset, která se skládá ze tamponů (vždy 1× Mini, Regular, Extra), nabízíme možnost vybrat si . V každé krabičce tampónů najdeš podrobný návo jak správně. Výběr menstruačního kalíšku není žádná věda a rozhodně to není náročnější než výběr správné velikosti vložek či tamponů.


Přečtěte si, proč vyměnit tampony a vložky za menstruační kalíšek jednou provždy. Na trhu je hodně různých značek, je dobré vybírat takové, které jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky