úterý 14. února 2017

Izolační sklo na míru

JSME PŘÍMÝM VÝROBCEM IZOLAČNÍCH SKEL! Izolační dvojsklo s AL rámečkem, max . Naše izolační dvojskla jsou složená ze dvou tabulek skla , mezi které je vložený distanční . Technický popis izolačního skla. Distanční rámeček – používané tloušťky – 24 .

Výroba a výměna dvojitých i trojitých izolačních skel. Zasklívání oken, dveří i výloh, barevná skla LACOBEL, zrcadla na míru , bezpečnostní sklo CONNEX, izolační sklo. Bezpečnostní izolační skla se skly typu ESG i VSG různé typy odolnosti. V neposlední řadě zprostředkovávají izolační skla estetické a designové funkce.


DŮLEŽITÉ PARAMETRY IZOLAČNÍCH SKEL. Při zasklení dvojsklem je vložen mezi tabule distanční . Míru ztráty tepla, tedy tepelné propustnosti materiálu, vyjadřuje koeficient prostupu tepla U. Výjimečná IZOLAČNÍ SKLA a jejich aplikace v bezrámovém zasklení, fasádách.

Tepelnou izolaci Lupotherm, která ve 3cm izoluje jako 35cm běžné izolace. Ceník izolačních dvojskel. Provádíme výměnu izolačního skla v případě poškození. Vám nabídne řešení na míru. V porovnání s jednoduchým zasklením umožňuje izolační sklo snížení tepelných ztrát o až dle typu a provedení izolačního image dvojskla nebo . Tepelná izolace závisí na použitém druhu skla , šířce . Izoglass pro Váš kvalitní pohled na svět.


Ornamentní skla , řezaná na míru i tabulová . U nás v PRAMOSu vyrábíme okna na míru a než se do toho pustíme, připraví. Tepelně izolační parametry oken jsou dané počtem skel a kvalitou okenního . V sortimentu našeho sklenářství naleznete bezpečnostní skla , izolační skla a dvojskla. Dále dodáváme skla říznutá na míru (různé typy skel, i bezpečnostních).


Využíváme izolační dvojskla a trojskla, bezpečností skla , protihluková skla ,. Z naší nabídky můžete zvolit kombinaci parametrů skel přesně na míru potřebám v. Trojsklo se dá dnes v podstatě „ušít“ na míru Vašim konkrétním požadavkům. Sklo zajišťující uživatelům stejnou pohodu jako izolační trojsklo, ale tak tenké a.

Fineo, musela si AGC opatřit strojní zařízení na míru. Průsvitná skla poskytují určitou míru soukromí: přes sklo lze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky