pátek 17. února 2017

Fatra imperio jasan světlý

Imperio je speciální heterogenní vinylová podlahovina v dílcích, která je určena především do bytových prostor. Vybírat si můžete z dekorů dřeva. Celoplošně lepené vinylové dílce FATRA IMPERIO v dekoru světlého jasanu v jemných béžových a krémových tónech s lehkým nádechem do šeda. Vyrábí se v zátěžové třídě 42.


Díky technologii termostabilizace získala vylepšené vlastnosti jako je vysoká rozměrová stálost, . Odolná vinylová podlaha pro domácí i polokomerční využití s nášlapnou vrstvou 3mm. Imperio - tato kolekce nabízí dvanáct dekorů s imitací dřeva. Do povrchu lamely je vyražen . Technologie odolná proti vodě.


Kolik mpotřebujete? Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jedno balení obsahuje m². Dekory mají přírodní . Vyvzorováno na prodejně. Fatra vinylové hnědé 1. Vinylová celoplošně lepená podlaha.


Balení obsahuje m2. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Prodává se pouze po celých baleních.


Nepodařilo se nám najít žádné nabídky na dotaz „jasan“ v kategorii Komody a regály a v. Lišty k podlahám Thermofix a Imperio. Dostupnost: do dnů. Podlahové lišty jsou ideálním řešením. Materiál: heterogenní PVC.


Rozměr: 9x 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky