pondělí 13. února 2017

Montované domy jižní čechy

Vás vyrábíme montované rodinné domy - dřevostavby. Výrobní závod a vedení společnosti sídlí v Hracholuskách u Prachatic v Jižních Čechách. Obchodní zastoupení montovaných domů- dřevostaveb RD Rýmařov pro jižní Čechy. Jsme specialisté v zakázkové výrobě montovaných nízkoenergetických dřevostaveb na míru v certifikovaných stěnových systémech. Výstavba dřevostaveb jižní Čechy i celá ČR.


Firma dodává montované dřevostavby, rodinné domy včetně základové desky, buď na klíč nebo jen hrubou stavbu. Dále dodává montované rekreační a zahradní . Jsme firma se 40letou tradicí, která vyrábí a montuje dřevostavby metodou lehké prefabrikace dřeva - nízkoenergetické, montované rodinné domy na klíč, které . Stavíme poctivé dřevostavby v jižních Čechách. Rodinné domy dodáváme na klíč od návrhu po kompletní stavbu. Jsme rodinnou českou firmou, která se specializuje na výrobu montovaných dřevostaveb. Realizujeme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby podle . MONTOVANÉ RODINNÉ DOMY A DŘEVOSTAVBY.


Katalog dřevostaveb HAAS FERTIGBAU . Tip na firmu pro stavbu dřevostavby z Jižních Čech. Fórum Montované domy , dřevostavby. Budějovice, jižní čechy.


Máte někdo tip na dobrou firmu v jižních Čechách ? Vysoká úspora energií. Montované rodinné domy na klíč ve formě bungalovů či patrových domů na klíč. DOMY TREND - to jsou kvalitní montované dřevostavby na klíč. Cena dřevostavby je nízká a konečná.


Prohlédněte si ceník domů či celý . Postavili jsme pro Vás přes 4rodinných domů po celé ČR. Dokážeme postavit i pro vás moderní domy na klíč - váš dům snů. Zde je několik důvodů, proč stojí za to stavět s námi.


Prodáváme mobilní domy v jihočeském kraji. Nabídka rodinných domů na prodej v regionu jižní Čechy. Nové rodinné domy , luxusní rodinné domy a levné rodinné domy na prodej. Proč jste si zvolili místo v jižních Čechách ? Byli jsme zvyklí hodně cestovat a energie jižních. Jižní Čechy jsme si vybrali, protože pro nás mají zvláštní atmosféru.


Stále více lidí upřednostňuje dřevostavby, protože obrazně řečeno takto jsme stále v kontaktu s přírodou. Dřevostavby na klíč prohlédněte si naše typové domy. May Bungalovy jsou v Česku nejžádanějšími rodinnými domy. Rodina pana Josefa si v jižních Čechách postavila montovaný bungalov. Máme moderní prefabrikovanou výrobu - žádná improvizace na stavbě.


Ani individuální návrh pro nás není problém. Právě stavíme domů. Dodávky: - montované dřevěné nízkoenergetické a pasivní stavby. Vyrábíme a montujeme srubové domy na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky