úterý 21. února 2017

Pokosová píla heureka

POKOSOVÁ PÍLA S POSUVOM (Pre maximálne zväčšenie obrázka prosím kliknite na obrázok v náhľade.) POKOSOVÁ PÍLA S POSUVOM - DW717XPS. Pila pokosová s posuvem a světlem DWS777-QS Zdokonalená a inovovaná konstrukce pily pro moderního uživateleNový. Obvyklá dodacia doba: Skladom.


LED ukazovateľ čiary rezu XPS. Táto výkonná pokosová píla pracuje s posuvom pri rezaní. Kapovacia pokosová píla s posuvom platné do: 28.

W s posuvom a laserom. Všetky informácie o produkte. Pokosova pila s posuvom. Vhodné príslušenstvo. Hodnotenie a recenzie. Na rezanie dreva a plastu. S laserom pre zvýšenú presnosť rezu.


Píla pokosová je vhodná pre rezanie dreva, drevotriesky, lamina, drevoštiepky pod. Uplatní sa všade tam, kde je potreba rezať drevo pod jednoduchými alebo .

Popis Robustní a přesná pokosová pila Scheppach HM 1L je výborným pomocníkem v kterékoliv dílně i na stavbách. DWS7pokosová píla s posuvom a systémom XPS. Akumulátorová pokosová píla s posuvom umožňuje maximálny prierez x 270mm pri uhle 90°. Vopred nastavené uhly rezanie odstupňované po 45° a . Pila je určena ke kapování, podélnému a příčnému řezání dřeva a plastu v závislosti na její velikosti. Rozsah dodávky : pila , upínací zařízení, opěrka obrobku, . Skladom na predajni Tovar je skladom na našej predajni, a teda pripravené na okamžitú expedíciu k vám.


ZDIELAJ : footer-pic. Click to open larger map. Po-Pia: 7:- 11:30. DeWalt DW717XPS pokosová píla s posuvom 250mm. Hlavu je možné nakloniť ako vľavo tak vpravo pre vysokú . Profi pokosová píla s posuvom a priemerom kotúča 2mm - s robustnou konštrukciou pre najtvrdšie nároky - vhodná na rezanie dreva, . Priemer kotúča 2mm.


Veškeré informace o produktu. Píla nie je vhodná na rezanie palivového dreva. Stroj možno použiť iba na stanovené účely.


Akékoľvek nesprávne používanie alebo činnosti robené s týmto. Využitie pokosovej píly je naozaj viac ako rozmanité a to sme .

Tahací, přímočará a pokosová pila. Transportní rukojeť s instalačními materiály. Güde Radiálna kapovacia píla s laserom GRK 2BS. Na přesné řezání dřeva a plastu (21).


Laser pro zvýšenou přesnost řezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky