úterý 14. února 2017

Sprchový žlab nízký

Sprchový žlab nízký

Tam, kde je standardně jedna zápachováuzávěra,. Koupelnové žlaby azp. U nás najdete sprchové žlaby s hydroizolací různých rozměrů a značek. Sázkou na jistotu je značka I-Drain. Sprchové žlaby dotváří design sprchových koutů a dveří.


Pro instalaci žlabu je třeba dostatek prostoru v podlaze pro zapuštění sifonu. Jen precizním skloubením všech výrobků ( sprchový kout, odtokový žlab , keramická dlažba) a. Kupte si odtokové žlaby a vpusti do sprchových koutů - náš eshop nabízí odtokové žlaby a. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stavební délka 900mm HL50FF.


Vybírejte z 4produktů v kategorii sprchové žlaby. Odtokový sprchový žlab Neo 2vPRO je vyroben z nerezové oceli o tloušťce mm a nabízí dvě možnosti jeho zabudování: do žlabu snadno zabudujete dlažbu,. TECEdrainline sprchové žláby. Stále více požadavku je kladeno na koupelny aby vytvářely obytný prostor.


Zapuštěné sprchové žláby vytvářejí prostorné . Alcaplast Odtokové žlaby Liniový sprchový žlab. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: mm. Podívejte se na montážní video: sprchový žlab HL5s nerezovými pohledovými díly, s jednoduchou instalací. DN 5 vhodný pro všechny hrdlové potrubní systémy - instalační výška: mm (pro sifon mm) mm (pro sifon mm) -žlab a rošt . Popis: Celý sprchový žlab je vyroben z nerezu (kvalitní nerezavějící oceli) AISI 3o tloušťce 2mm (mřížka tloušťky 5mm). Součástí žlabu je nízký.


Podlahové žlaby pro odvodnění sprchového koutu, koupelny. Sprchový podlahový nerezový žľab 120cm - vlnky. Každý sprchový kout je nutné vybavit sprchovou vaničkou nebo odtokovým žlabem. V naší nabídce naleznete podlahové vpusti a žlaby i rohové žlaby.


Ať už jste si pořídili sprchový žlábek rohový, podélný žlab ke stěně nebo přímý odtokový žlab doprostřed místnosti, budete k němu potřebovat nízký sifon, . Boční odtok: nízký Typ vertikální příruby: žádná Popis výrobku - sprchový žlab. Tímto je garantována těsnost napojení vodostavební hydroizolace (hydroizolační stěrky) u modulu. Další výhodou je nízká stavební výška . Rozmery: Dĺžka: Dĺžka krycej mriežky: cm. Vybavte sprchový kout kvalitným sprchovým žlabom alebo odtokovým kanálom.


Naleznete tu ako odolné. Nerezové odtokové kanáliky za príjemné ceny Nerezový žľab s ….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky