úterý 14. února 2017

Postel dub sonoma 90x200

Odpadkový koš TERRY ECO CAB na tříděný odpad 3x1L. Pojízdné 1l popelnice pro třídění odpadu, polypropylenové, s oky pro visací. Popelnice 1l pozink. Hmotnost - (cca) kg.


P240-ZL popelnice 2L plastová žlutá s kolečky.

Plastová popelnice MEVA 2l - vhoz PAPÍR. P120-C popelnice 1L plastová černá s kolečky. K rodinnému domu i na firemní dvůr – naše normované popelnice jsou řešením vašich problémů s odpadem. Pozinkovaná popelnice 1l MEVA mm. Menší plastová nádoba na odpad poslouží všude tam, kde by bylo použití klasické velké popelnice zbytečné.


Velmi kvalitní plastová popelnice na smíšený odpa pojízdná. Sběrná plastová nádoba se zámkem ( popelnice ) - 1l.

Kvalitní plastová popelnice o objemu 1l na smíšený odpad. Prodávám použitou plastovou popelnice 120l, černá barva, j. Nádoba na odpad je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, záruka kvality a vysoké odolnosti . L zinkovaná na popel a domovní odpad - nová. Jedná se o kulatou plastovou popelnici , která neodpovídá normám českým ani.


Nádoby sú vhodné pre zber tuhého domového odpadu v rodinných domoch . Dále obsahuje systém . Mobilní popelnice na odpadky značky Curver. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kovová popelnice 1L - pozink. Levné popelnice - velký výběr naleznete online na BauMax.


Zákazníci, kteří koupili tento produkt, také zakoupili. Klasická pozinkovaná plechová. Pořiďte si kvalitní plastovou popelnici s odklápěcím víkem.

Kulatá plastová popelnice 1l. Kó Záruka, Dostupnost, Balení, Cena vč. Pokud máte dotaz ohledně popelnice. Velká plastová popelnice nášlapná 1L CURVER.


Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Nádoba je vyrobena z vysoce odolného HDPE plastu, její předností je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky