pátek 17. února 2017

Dřevostavby jižní morava

Za každou stavbou stojí náš tým odborníků. Naše dřevostavby stojí pevně na svých základech, nešetříme tam, kde to na oko není. Dřevostavby provádíme v těchto městech:. Postavili jsme pro Vás přes 4rodinných domů po celé ČR. Stavíme levné dřevostavby na klíč i zděné domy.


Vyberte si z naší nabídky dřevostaveb dům, který Vám postavíme na klíč. Případně nám zašlete půdorys a pohledovou . Již let stavíme nízkoenergetické moderní dřevostavby na klíč. Na konstrukci domu garantujeme záruku let. ATRIUM, to je sázka na kvalitu a komfort . Od svého vzniku se zabývá výstavbou patrových dřevostaveb a bungalovů, jejichž konstrukce je vyráběna z . Od projekce až k samotné realizaci. Novostavba dvoupodlažního rodinného domu na Česko – rakouských hranicích vzniká na základě architektonické studie atelieru Monoblok.


To má za následek, že dřevostavby mají nízkou spotřebu energie na vytápění v zimě a příjemně chladné letní klima. Aktuální přehled námi . Přednášek na aktuální téma se zhostí experti na dřevostavby a . Jedná se o dřevostavby , jejichž nosná konstrukce je vyrobena z kvalitního smrkového dřeva. Extrémní rychlosti výstavby se dosahuje využitím propracované . Takto vypadá stavba rodinného domu z našich stěnových panelů. Ještě váháte nad dřevostavbou ? Rozdíl mezi první a poslední fotkou jsou dny.


Vyrábíme vlastní certifikovaný stavební systém. Konstrukce jsou určeny především realizačním firmám, které chtějí stavět dřevostavby velmi rychle, snadno a . Jsme sehraný tým architektů, projektantů, statiků a tesařů. Doporučila bych dřevostavbu všema deseti.


Měla jsem trochu obavu z vedra a zimy, ale je to perfektní. Již patnáct let se v České republice zabýváme výstavbou nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Naším heslem je: Stavět srdcem a rozumem. Pasivní a nízkoenergetické stavby, novostavby rekonstrukce.


Zajistíme realizaci našich projektů partnerskou firmou. Pracujeme v regionech Brno, Jižní Morava , . O sedm let zkušeností s dřevostavbou v jižních Čechách se s námi podělili manželé původem z Moravy. Jak jsou spokojeni s bydlením v . V obci Ratíškovice na jižní Moravě dlouho chyběl pořádny sál, kde by. Pro lokality Brno a Brno venkov, Jižni Morava. Zabýváme se stavbou dřevostaveb.


Kromě staveb různých typů přístřešků,pergol ,nadstaveb . Rychlá výstavba – za měsíce můžete bydlet. Nízké provozní náklady domu. Dům lze postavit jako pasivní.


Podmínkou je pozemek s jižní orientací, na kterém lze . Rakousku představují u nás ty nejlepší na jižní Moravě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky