pondělí 20. února 2017

Paní na úklid hradec králové

Můžete si také prohlédnout hodnocení ostatních uživatelů a ověření pomocnic. Hradec Králové , Pardubice, Jaroměř. Zakázky na úklid prostřednictvím Vašeho profilu na úklidovém portálu. Sami si zvolíte pracovní dobu a místo, kde . Jde mi o běžné činnosti jako utírání .

Vyberte si svoji ověřenou paní na úklid a čas, který Vám vyhovuje. Vše ostatní zařídíme za Vás. Dobrý den, hledám paní na uklid velkého rodinného domu v obci Předboj. Uklid potřebuji 2x za týden, uklid zabere cca 7h.


Spojení je k nám z Ladví 25min . Podívejte se na hodnocení firem, které vám může pomoci při rozhodování. Hradci Králové zajistíme vám paní na běžný úklid domácnosti - hospodyni. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.

Informace, úklid kanceláří, hlídání dětí. S každým zákazníkem jsme v pravidelném kontaktu . Hledám paní na pravidelný úklid domácnosti a zahrady rodinného domu. Paní na úklid domácnosti Praha. Generální úklid celého domu a vše ok, jsem spokojený díky!


Sháním spolehlivou a velmi pečlivou slečnu nebo paní na kompletní úklid bytu v HK. Jedná se o kancelářské . Vše probíhá samostatně ( paní Neumanová má klíče a chodí v době mé nepřítomnosti). Hledam pani na pravidelny uklid - 2x tydne - domacnosti v Pardubicich Svitkove. Nabízím úklidové práce - pravidelný úklid , setření prachu,vysátí,vytření podlahy . MŠ Praha - Slivenec přijme milou paní na úklid ( úvazku) a milou paní na.


Práce v bezpečnostní agentuře . Když budete shánět paní třeba na úklid , co uděláte první? Poptáte se kolem, jestli vaši známí někoho neznají,“ říká Petr Šigut z portálu Hlídačky. Hledáme pro naši školu paní na úklid tříd.


Hřibsku - garant paní Kovářová tel.

Miluška - zajistíme úklid společných prostor bytových domů v Hradci králové a Pardubicích. Komwag, podnik čistoty a údržby města, a. Posledním je muž z Hradce Králové , který má spojitost s případy z Bostonu, . Domlouvám se s jednou paní na šití roušek - aspoň ať máme ty!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky