pátek 17. února 2017

Predam plastove skruze

Speciální použití ohýbaného skla na výstavné vitríny prodejní pulty, pultové. Můžeme zajistit zaměření skel před výrobou , dopravu a případně i montáž skel. Výroba ručně tvarovaného skla.


Dnes se vedle zakázkové výroby skla a volné umělecké tvorby věnuje také veřejným zábavně-vzdělávacím prezentacím sklářského řemesla a interaktivním. Nabízíme širokou škálu výrobků , šitých na míru požadavkům našich zákazníků. Jako jeden z největších výrobců v České republice, patříme k hlavním dodavatelům .

Vypískujeme jednodušší grafiku na sklenice, láhve nebo jiné druhy reklamního skla. Sklo broušené, malované. Zakázková výroba skleněných dárků i užitných výrobků.


Pokud si i přes opravdu široký výběr nevyberete anebo potřebujete-li firemní . SKLÁŘSKÉ PODNIKY A VÝROBCI SKLA - možnost exkurze. E- shop ručně ryté sklo , plaket a dárků - Rytectví skla na zakázku. Dodáváme skleněné hrnky a reklamní sklo.


Reklamní potisk sklenic a pískování skla. Sklenice a skleničky pro kavárny, restaurace a penziony.

Malosériovou ruční hutní výrobou skleněných váz, sklenic a dalších tradičních sklářských výrobků , užitkového a dekorativního skla se zabývá v . Doufáme, že se Vám naše výrobky budou líbit a budete spokojeni s šíří. Zabývá se převážně výrobou klasického českého figurálního skla ,. Veškeré výrobky se vyrábějí na zakázku dle požadavků zákazníka na tvar a barvu výrobku. Věnujte opravdovému muži jeho speciální památeční půllitr. Co kus, to originál vyrobený podle vaší objednávky. Produkujeme kvalitní výrobky z kvalitního plochého skla a zrcadel.


Láhve na alkohol, likéry, na víno, laboratorní sklo a farmacie, kosmetické flakony,. V naších sklenicích to bude Vašim výrobkům slušet. Nabídka: broušení skla na zakázku , opravy výrobků ze skla , vytváření nápisů na sklo. Produkty: nápojové sklo s jemným matovým brusem, broušené, leštěné . Firma se zabývá vývojem a výrobou speciálních skel pro technické účely;.


Minimální množství je 5o ks. Děláme pro vás i police z roztaveného skla , zakázková výroba na míru, kdy . Sklenářství – výroba a dodávky všech typů skel - Tvrzená (kalená) bezpečnostní skla - ESG. Tvrzené neboli kalené ( ESG) sklo je sklo se zvýšenou . Lepená skla vyráběná na zakázku z barevných nebo reflexních skel – dají se . ACERA SKLO Praha vyrábí skleněný nábytek na zakázku - skleněné skříně a vitríny pro prezentaci výrobků , držáky na propagační materiály, skleněné stoly, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky