čtvrtek 8. srpna 2019

Soklová lišta pvc cena

Délka, K volnému odběru od bm. Dĺžka, K voľnému odberu od bm. Odporúčaná cena s DPH . SLK - přehled_dekorů zde . Kobercová soklová lišta TLz plastu je určená pro pro samolepící upevnění. Měkká soklová lišta WLje vyrobena z pružného plastu, neobsahuje těžké kovy.


Soklová lišta pvc cena

Rozměr krabice: 40x40cm . Cena s DPH :9Kč. Ve středu lišty je kabelový kanál. Lišta soklová PVC Cezar PREMIUM Dub Kanadský. Dostupnost: do týdne. DSL - soklová lišta k PVC.


Kč Celková cena : 1Kč. Vysoká odolnost proti opotřebení, vysoká chemická odoln. Používá se pro zakončení. PVC soklová lišta , samolepiaca 5 . Rohová lišty PVC m (100x100mm) a s přiznanou okapničkou s prodlouženou.


Soklová lišta pvc cena

PVC podlahové soklové lišty sú obľúbené, rozhodujúcou výhodou je počet farieb, ako sú podlahové panely, na ktoré sú určené. Tiež sú cenovo dostupnejšie. Balení: role á m = m. Soklová lišta AL s okapničkou 6mm. Odolná PVC dvoudílná soklová lišta měkčená, NGF5 výška mm, dekor Dub.


Ušetříte: Kč s DPH. Naše cena s DPH: 106 . Zakládací lišty a příslušenství pro zateplovací systémy. Montážní soklová lišta LW-Zmontážní díl zakládací sady z PVC pro . Plastová soklová lišta je dodávána v dekoru vhodném ke konkrétní podlaze, se kterou . V kategórii Žľaby a lišty PVC nájdete 1produktov.


Soklová lišta pvc cena

Vyrábí se v provedení W1bílá, W0hnědá, W1nerez, W 1písek, W1stříbrná. Elegantná MDF soklová lišta , vysoká 80mm. Salag NGFmm, PVC , timber ridge.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky