pátek 30. srpna 2019

Sloupovitá jabloň

Je velmi dobře odolná vůči mrazu a nemocem. Ovoce je velké, slupka má základní žlutou. V kolekci sloupovitá jabloň Rondo, Moonlight, Maypole. Dodáváme prostokořenné stromky.


Sloupovitá jabloň

Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice BŘEZEN - DUBEN. Sloupovitá jabloň Cumulus je podzimní odrůda která plodí červenožlutá jablka. Dužina je jemná, křupavá a má bílou barvu.


Chuť jablek Cumulus je sladká a velmi . Plodí druhým rokem, sklízí se koncem září a lze. Jabloň REDSPRING je zimní odrůda s atraktivními plody. Jablka mají střední velikost, kulovitý tvar a zelenou barvu s červeným krytím po většině plodu. Superštíhlá sloupovitá jabloň ! Ideální na balkony a terasy nebo malé zahrady.


Sloupovitá jabloň

Tyto jabloně umožňují sklizeň na velmi úzkém prostoru. Vzhledná a chutná stolní odrůda. Podzimní odrůda sloupovité jabloně se sladkými plody žlutozelené barvy. Podzimní sloupovitá jabloň Polka roste do výšky 5m, netvoří širokou korunu.


Zimní odrůda sloupovité jabloně Sonet. Je to ranně zimní odrůda, která dozrává do konzumní zralosti od září. Německá odrůda,kříženec Waltz x Calagolden. Strom roste středně bujně.


Sklízí se koncem září,plody vydrží do ledna. Proti strupovitosti je odolná,proti. Hledáte sloupovitá jabloň ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prostokořenný ovocný stromek vhodný k podzimní výsadbě.


Sloupovitá Jabloň Sonet je ranně zimní odrůda vyšlechtěná v České republice. Stará zimní odrůda jabloní původem z Kanady, vyznačuje se vysokou plodností. Jukka Jabloň sloupovitá McIntosh Wijczik.


Sloupovitá jabloň

Obchod ověřený zákazníky. Sloupovitost u jabloní je podmíněna geneticky, přírůstky jsou minimální a žádné velké zásahy řezem nejsou . Lze objednat (dodání v době výsadby).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky