čtvrtek 22. srpna 2019

Komínové roury nerez

Síla materiálu mm a ⌀ 1Váha kg. Koleno nerezové žáruvzdorné 45° Koleno nerezové žáruvzdorné 90° - použití tohoto díl. Kusový sortiment - nerez.


Hledáte komínové roury nerez ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Cena je za metr roury. Flexi nerez DN 8 plyn, tl. Kominické kartáče, komínové štětky ocelové pro čištění zděných komínů a komínů se šamotovou vložkou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabízím k prodeji 1mm roury ruzného druhu.


Komíny, komínové systémy - nerez komínové roury , inzerce. Nerez komínové roury. Využijte nerezové komínové roury pro Vaše keramické komíny, ve kterých spalujete plynová nebo olejová paliva.

Komínová nerezová roura je velice odolná. Roura rovná nerez 1m, pr. Kvalitní masivní komínové stříšky jsou vyrobeny z ocelového plechu o síle 1. Jednoduchá je i montáž našich stříšek - díky své důmyslné konstrukci se stříška pouze vsune do komínové roury.


Rozměr klobouku x. Stříška se snadno vsune do komínové roury. Precizně zpracovaná komínová nerezová vložka má tvar T-kus roury a je vyrobena z prvotřídního nerezového materiálu 1. Tloušťka plechu je 5mm a. Pro pevná paliva lze použit pevné komínové vložky o síle materiálu 1mm a vyšší. Jednoduchá montáž - díky své důmyslné konstrukci se stříška pouze vsune do komínové roury. Kartáč komínový nerez 140mm rovný drát M12. Ceníková cena 3Kč.


Vhodné využití: rekonstrukce starých . Zobrazit víceZobrazit méně. Příslušenství pro krby a kamna. Dno kotliny: nerez , tloušťka: mm.

Trubkový díl slouží k prodloužení komínové vložky v komínovém průduchu a pro odvod spalin. Komíny dodáváme vždy jako kompletní stavebnici obsahující komínové tvarovky a vložky, sopouch 90° nebo 45°, vložku pro . Jeremias Spojovací potrubí pro krbová kamna nabízíme v nejrůznějších provedeních. Vedle standardního provedení FERRO-LUX Vám . Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky