pondělí 19. srpna 2019

Kačírek praný 1632

Chemická kotva do dutých cihel , chemická malta, tekuté hmoždinky , tekuté hřebíky. Využívá se pro kotvení do betonu, dutých cihel , porothermu, ytongu, plných. Hmoždinky do dutých cihel jsou opatřeny bezpečnostním vrutem se zapuštěnou hlavou. Při kotvení do dutinových a plných materiálů umožňují dvě rozpěrné . Pro kotvení plastových, dřevěných nebo kovových rámů oken a dveří bez pnutí a přídavné hmoždinky do zdiva, betonu, plných cihel , pórobetonu, tvárnic, .

Tato plastová hmoždinka vám pomůže s uchycením do stropu či stěny z betonu, cihel , pískovce a dalších takzvaných plných materiálů. Určitě vás potěší nové hmoždinky expanzní. Lákavé hmoždinky expanzní jsou stále v kurzu. Do plné cihly použijte rozpěrné hmoždinky , do duté uzlovací. Do plných materiálů použijte hmoždinku TU.


Dodržujte následující postup: 1. Uzlovací hmoždinky s lemem ( do dutých cihel ). Jedině hmoždinka , která drží v cihle je pevná.

Hmoždinka uzlovací s lemem UH-L 5x3 do plných i dutých mat. Rámové hmoždinky s vyhovujícími šrouby se ideálně hodí pro upevnění silnějších montážních dílů do betonu, plných tvárnic, děrovaných cihel , pórobetonu . Dobrým důvodem pro použití hmoždinky fischer je materiál ze. FFS, F-M šrouby do okenních rámů. Stavební hmoždinka je určena k pevnému uchycení nekonstrukčních prvků vruty do zdiva z plných cihel , betonu.


Expanzní kotvy z uhlíkové a nerezové oceli se schválením pro použití do betonu s. Při ukotvování do plných cihel nebo vápenopískových cihel doporučujeme z důvodu rozdílů ve výrobě cihel provést zkoušky v tahu. Popis a použití výrobku: hmoždinka SX je určená pro průvlečnou a předsazenou montáž. Klasické hmoždinky do betonu a plných cihel. Moderně vytvořené hmoždinky expanzní neslouží jen běžnému užití. Tyto příčky se vyzdívaly z plných cihel , z cihel podélně a příčně . HN 8XXX - hmoždinka natloukací.


K upevňování nekonstrukčních stavebních prvků a různých předmětů do zdiva z plných cihel a betonu. Uvidíte, že krásné hmoždinky natloukací si brzy zamilujete. To proto zahrnuje různé hmoždinky do betonu, plných a děrovaných cihel , plných a děrovaných vápenopískových cihel , betonu, sádrokartonu, sádrové lepenky, . Vhodná do betonu, pórobetonu a plných cihel.


Chemická malta se styrenem (polyester) pro kotvení dynamicky namáhaných konstrukcí, stavebních dílů, technologických zařízení či lešení do betonu, plných cihel.

Hmoždinku lze použít nejen do šamotových tvarovek, ale i do plných cihel a betonu. Na rozdíl od plastových hmoždinek, odolává tato mosazná hmoždinka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky