čtvrtek 8. srpna 2019

Clin na okna bezpečnostní list

Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu. Vysoce účinný prostředek s alkoholem na čištění oken a ostatních povrchů. Použití přípravku: víceúčelový čistící prostředek na okna. Identifikace společnosti: HENKEL . Bezpečnostní list ke stažení . CLIN 750ml na okna a rámy. Popis: První čistič na okna , který se ředí vodou, tím napodobuje zvyky českých spotřebitelů.


Clin pěnový čistič oken. Pistole je zároveň velmi praktická a nabízí dokonale pohodlný úklid. Tip: K mytí oken využijete také stěrky na okna. Jediným setřením vrátí oknům oslnivý lesk a aktivně zabraňuje stopám po dešti. Nano-Protect založené na neviditelných . Ošetřené plochy budou dokonale čisté a lesklé.


SkladeKarlovy Vary: 729. Obchodní označení: KRYSTAL NA OKNA. Příslušná určená použití látky nebo směsi a. Se zesíleným odmašťovacím. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. BL-R BOND čistič oken.


Inovativní formule vám poskytuje lesk beze šmouh prostřednictvím impregnace skleněných ploch. Adresa dodavatele: Henkel CR spol. U Průhonu Praha 7. Ideální na mastnotou i velmi znečištěné podlahy a také na mytí oken. TV obrazovky, skleněné stoly atd. Cena bez DPH: 4Kč.


Je vhodný na skla, okna , zrcadla, ale i na různé typy plastu, nerezu a lesklých ploch. Návod na použití: Prostředek. Chcete být informováni o zajímavých cenových nabídkách a akcích? Signální slovo (CLP čl.


20), Varování. Informace o nebezpečnosti (věty H), (H3) Způsobuje vážné podráždění očí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky