úterý 27. srpna 2019

Marbet style olin

U nápisové desky pomníku urnového hrobu je pro určení ceny . Kamenictví Johan je tradiční výrobce pomníků v regionu. Provádíme kompletní realizace pomníků výhradně naší . Urnový pomník - materiál AFRIKA RE Frýdek- . Mountain Pink začínají na ceně. Kombinace terasového urnového hrobu s žulovým pomníkem.


Urnové pomníky z přírodního kamene. Naše nabídka zahrnuje urnové pomníky, jednohroby, dvojhroby vyráběné na. Původní pomník císaře Josefa II. Na jedné straně čtyřstěnného leštěného pomníku čteme . Elegantní urnový pomník s nerezovými doplňky.


Pomník pro fotbalistu. Návrh každého urnového pomníku či náhrobku je zcela individuální. Vybírejte z již hotových hrobů, které jsou u nás skladem a nebo využijte výrobu na zakázku. Renovace starších urnových pomníků.


Popis: Kompletní urnový pomník s doplňky. Písmo pravé plátkové zlato, příslušenství lucerna, váza z anticora - Česká . Obruba, krycí deska, podstavec – světlý materiál. Multicolor 100xcm.


Dle rozměru se mění cena. DOPRAVA PO CELÉ CZ ZDARMA. Fotogalerie našich pomníků.


Soubor:Hrob - pomník Osvobození s hroby padlých rudoarmějců (Pardubice ), urnový háj v městském hřbitově - 6a, Pardubice. Výroba, dodání a montáž urnového hrobu včetně souvisejících stavebních prací. Požadujete-li specifický rozměr, tloušťku nebo druh kamene, který nemáme v . Pro zákazníky, kteří mají zájem o zcela indivuální řešní lze urnový pomník. Skladové pomníky na prodej. Materiál: Orion - Vizag Blue.


URNOVÝ POMNÍK Z PŘÍRODNÍHO KAMENE,materiál INDIAN AURORA - leštěný Cena pomníku, včetně lamy, vázy, sklípku na uren, nápisu a postavení. Kříž k urnovému pomníku. Vzhledem k jeho velikosti a množství použitého materiálu bývá tento hrob . Nabízíme výrobu, dodání a montáž urnového pomníku. Rozměry 1× 1cm.


Prodám nový urnový pomník materiál umělý kámen (teraso). Doprava a montáž dohodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky