čtvrtek 22. srpna 2019

Modřínová fasádní prkna

Modřín sibiřský je kvalitní dřevinou, kterou lze použít pro dřevěnou fasádu. Real Facade je zárukou kvalitní dřevěné fasády. Prkna ze sibiřského modřínu v široké škále formátů naleznou uplatnění pro celou řadu projektů truhlářské výroby zejména pro venkovní použití. Stárnoucí modřínová fasáda. Výhodou fasády z nehoblovaných prken však je přirozenější vzhled domu a vyšší.


Péče o modřínová prkna není nijak náročná, ale musí se provádět pravidelně.

ROZMĚR, DÉLKA, PROFIL, KVALITA. Klínový fasádní obkla délka 6m, sib. Modřínová lať x délka 4m cena za m2. Dům a zahrada - Prkna modrin bazar.


MODŘÍNOVÉ –obkladové prkno Rhombus kvalita BC. Kvalitní terasová modřínová prkna patří k oblíbeným materiálům potřebným ke stavbě dřevěných teras a fasád. Mezi hlavní vlatnosti, které mají modřínové terasy . Kromě tradičních dřevin používaných na fasády jako je smrk a borovice,.


Fasáda z odolného moravského modřínu je i bez ošetření nátěrem stále ve.

Tento profil má v sobě výhody klasické palubky a hoblovaného prkna. Dřevěná fasáda ze sibiřského modřínu má delší dobu užívání než palubka. Tatranský, jihočeský, srubový profil.


Velkoobchodní a maloobchodní prodej palubek, terasových prken , plotovek, podlah, fasád a hranolů ze severského smrku, borovice a sibiřského modřínu. Proto svým zákazníkům můžeme nabídnout náš široký modřínový program:. Mezi nejoblíbenější materiál pro dřevěné fasády patří modřínové dřevo. Terasy z modřínových prken se stanou ozdobou zahradního posezení, nebo . Stavební prkna , dřevo na podlahu, terasová prkna evropský modřín, ceny stavebního řeziva.


Komu se hodí: stavitelům, kutilům, zahradníkům. Co zákazníci nejčastěji kupují: masivní dubové podlahy, dubová prkna na terasy, modřínové fasádní profily. Terasové prkna , obkladová palubka, obkladové prkno Rhombus a Blockhaus, lepená deska,. Tento prvek chrání modřínové dřevo před hnilobou a plísní. Pro venkovní fasádní palubky se sibiřský modřín hodí z důvodu vysokého obsahu.


Základem pro zajištění stability a trvanlivosti dřevěné fasády je správně zvolit tloušťku jednotlivých obkladových prken nebo palubek a to podle . Modřín slezský patří k cenným a trvanlivým druhům jehličnatého dřeva. Fasádní obklad Thermoborovice Rhombus Tiga. Modřín je ideální dřevina pro výrobu venkovní terasy. Provětrávaná modřínová fasáda opalovaná tradiční japonskou technologií Sugi Ban .

Při používání této stránky dochází ke zpracování cookies , které nám . Prodám javorové parkety. Palubka - fasádní profil - valašský srub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky