pátek 16. srpna 2019

Nulsora účinnost

Při teplotě °C herkules přečká minimálně dní. Test nechal v laboratoři ověřit obsah masa v salámech a jeho kvalitu, tučnost a nechybělo . Chlebíček s herkulesem. Minichlebíček s herkulesem a sýrem.


Na 1g výrobku bylo použito g vepřového masa, g vepřového sádla, g hovězího masa, jedlá sůl, bramborový škrob, koření a extrakty . Herkules či Poličan,. Specifikou při uvádění složení masných výrobků je uvádění podílu použitého masa. V horním patře pětipatrové budovy mají na starost správné složení lepidla „vařiči“. Od nich se očekává určitý díl samostatnosti a zodpovědnosti.


Název, Trvanlivost, Balení, Gramáž, Skladování. Vepřové maso, Vepřové sádlo, Jedlá sůl, Koření, Extrakty koření, Dextróza, Glukózový sirup, Startovací kultura mikroorganismů, Konzervant-E25. Kupodivu to není uvedeno na obalu a nemůžu to ani nikde na internetu zjisti. E25 směs koření dextroza, červená řepa, antioxidant E31 barvivo. Exkluziv chlebíček se salámem herkules (1g).


Dle vašeho přání ozdobíme dort . Jen se prostě převlékl do jiného kabátku. Láhev se teď lépe drží, což je zejména pro dětskou ruku pozitivním . Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. SLOŽENÍ : vepřová pečeně bk, nakládací přípravek E15 E250.


MLÉČNÝ TUK, rostlinný tuk, . Kompletní složení výrobku (sestupně dle množství), vepřové maso(),pitná voda,vepřové kůže,jedlá sůl,aroma, cukr,koření,extrakty koření,stabilizátor-E4. Výrobek obsahoval méně masa, než bylo uvedeno na obale. Spotřebiteli tak byly poskytnuty zavádějící informace o složení výrobku.


Pomerančová kůra bio. Skořice Ceylon Chrpa květ bio. Tak si pořiď MASS GAIN HERKULES ! Každý, kdo strávil hodiny skládáním puzzle, jistě potvrdí, že po jeho složení přijde.


Množství výrobku dle dodacího listu. Cenný bílý čaj smíchaný s energií nabitým zázvorem a završen citronovou trávou, skořicí a kardamonem. Použití: směs využijete do nápojů, smoothie, pečení, dezertů.


Složení výrobku – chleb. Přidat do nákupního .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky