čtvrtek 22. srpna 2019

Dřevěná deska na míru

Dřevěná deska na míru

Kovové regály s plechovými policemi se používají pro širší okruh účelů. Jejich obvyklé využití je ve skladech, archívech nebo menších dílnách. Přidat do nákupního seznamu. Jsou vyrobeny z laminované dřevotřískové desky v odstínu Javor. Naše regály s vámi mohou růst, mohou být kdykoliv rozšířeny o přídavné moduly a police a jsou vhodné jak pro podnikatelské i soukromé účely.


Originální regálové police jsou ideální doplněk pro každého. Regály, teda policové skrine vnesú do vášho domova poriadok a prehľadnosť. Regálové police rozbijú nudu prázdnej steny a elegantne rozdelia priestor.


Nakonec doplníte police , upravíte si je podle svých potřeb a během několika minut můžete začít plnit police různými předměty. Pozici polic regálu. Levné poličky, regály a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Regály umožňují přehledné uspořádání a úsporu místa při skladování různého materiálu. Regál je police nebo soustava polic.


V prodejnách se regály používají. Regály a regálové systémy PIXY jsou lehké celokovové a jejich povrchová úprava je . Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Z pohodlí domova do druhého dne! Naše skladové regály unesou cokoliv - od pořadačů, přes pneumatiky až po sudy. Přesvědčte se sami a přijďte si k nám vybrat!


Poradíme, přivezeme, vyneseme . Knihovna GISLINGE polic bílá. Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové police. Na jednu polici lze naložit až 3kg.


Dřevěná deska na míru

Máme jen kvalitní regálové police , které se jen tak nezničí. Police přestavitelné po, mm. Jednoduchý regál v dekoru dub San Remo vám doma vytvoří nové možnosti jak si uskladnit věci, . Výjimkou nejsou ani například rohové kovové regály.


Můžete je skládat do celých sestav a upravovat si rozložení polic. Vybírat můžete z regálů s nosností až v . Zajišťujeme návrh, dodávku a montáž policových regálů. Rámy jsou perforovány po 25mm, což nám zaručuje velmi velkou škálu výškové přestavitelnosti polic.


Dřevěná deska na míru

POLICOVÉ REGÁLY - ARCHIVY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky