středa 28. srpna 2019

Parní tryska na mléko

Parní tryska na mléko

Dobře našlehané mléko (mikropěna) pro cappuccino a jiné kávové nápoje. K našlehání mléka je nejlepším nástrojem parní tryska kávovaru. Vybral jsem si toto preso, ale bohžel jsem nikde nenašel informaci o funkčnosti parní trysky na mléko. Proto bych se chtěl zeptat, jak pění mléko . Parní trysku ponořte do mléka a otevřete parní ventil. Konvičku s mlékem držte tak, aby se parní tryska nacházela těsně pod hladinou mléka a vydávala škrábavý . Tubus sice trysku prodlouží, nicméně špička trysky je zhruba v polovině tubusu.


Parní tryska na mléko

Tím se hladiny nedotýká a do mléka vhání velké bubliny, které nelze již sklepnout. Pára se používá k napěnění mléka , například u přípravy cappuccina nebo caffe latte. Doporučuje se používat pasterizované mléko nebo mléko UHT. Pravděpodobně více oblíbené než klasické espresso jsou kávové nápoje, jejichž součástí je mléko a mléčná pěna. Espresso Delonghi ECAM 22.


Kompaktní plnoautomatický kávovar – stiskněte tlačítko, otočte knoflíkem a přizpůsobte si kávu podle toho, jak ji máte . Chtěla bych docílit napěnění mléka přes parní trysku na kávovaru tak, aby mléko zhoustlo. Máte nějaké dobré postřehy jak na to? Zatím se mi daří jen napěnění . Poslední variantou je šlehat mléko pomocí speciální trysky zabudované v kávovaru. Ta bývá součástí některých . Ať už zvolíte k přípravě obyčejný french press, elektrický napěňovač mléka nebo parní trysku na kávovaru, stačí se držet pár jednoduchých . Konvička na mléko z nerezové oceli k přípravě mléčné pěny, vhodná také pro kávovar s tryskou na horkou páru, objem 0. Jak vytvořit tu nejlepší mléčnou pěnu na cappuccino? To se dozvíte v dalším dílu našeho seriálu, kde vám Petra.


Parní tryska na mléko

Přestože jsem celou trysku dostatečně vždy pročistil, mléko nejde. Vyzkoušejte si napěnění mléka pomocí parní trysky jako barista. Nebo automat, který dokáže i napěnit mléko ? Můžete používat pasterizované mléko nebo UHT, odtučněné, polotučné nebo plnotučné o teplotě jako v. Pod parní trysku umístěte nádobu objemu l. Kávovary a presovače s parní tryskou. Zato dražší kvalitní modely vám umožní (podobně jako automatické espressovače) pomocí nádoby na mléko či parní trysky připravit vynikající cappuccino nebo . Automatická parní tryska umí vytvořit kvalitní texturu mléka , která zvyšuje chuť kávy a je nezbytná pro přípravu „Latté Art“. Teplotní čidlo se postará o dodržení . Ve šlehači mléka Aeroccino nebo pomocí parní trysky kávovaru Nespresso . Detailní popis produktu.


To že je třeba trysku důkladně očistit po ohřevu mléka jistě víš. Nezapomínej však, že mléko se může usadit i uvnitř. Otočná nerezová tryska k napěnění mléka.


Parní tryska na mléko

Funkce předspařování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky