středa 7. srpna 2019

Magnetický zámek dveří

A jak magnetický zámek funguje? Zámek funguje na principu magnetu. Díky magnetu střelka při dovírání dveří vyskočí ze zámku do protiplechu a dveře jsou . Magnetický zámek aneb dveře „pro lenochy“.


Kategorie: Interierové dveře. Je to tiché, pohodlné a bezpečné… řeč je o magnetickém zámku dveří.

Velkou výhodou pro výrobce dveří i uživatele zámku je frézování protiplechu doprostřed zárubně namísto do hrany - ta zůstává. Magnet, který je skrytý v protiplechu, drží střelku v zavřeném stavu ve vysunuté poloze. Při otevírání dveří stiskem kliky zajede střelka do zámku a dveře je možné . Vítanou inovací je seřiditelný protiplech pro bezfalcové . Hledáte magnetický zámek dveří ? Pouze přivřete dveře a magnetický zámek je dovře již sám.


Jde o jednoduchý, ale velmi účinný . MT - magneticky zamek.

Jak upravit vaše dveře na zámek na otisk. Kvalitní magnetický zámek pro nový způsob zavírání dveří. Není možné kombinovat s magnetickými zámky jiných výrobců. Prodloužili jsme dobu pro výměnu zboží na dní.


Moderní magnetický zámek na dveře v barvě lesklého . Po dovření dveří není nutné stlačit kliku. Vhodné pro pravé i lové dveře. Použití: pro všechny typy dveří tloušťky - mm, vhodné zejména jako ochrana před dětmi.


Princip funguje tak, že protiplech může být zafrézován dovnitř zárubně a ne pouze na její. Až při zavřených dveřích zaskočí střelka díky síle magnetu do rámového dílu, aby se tam bezpečně zafixovala. Díky tomu nenaráží do rámu dveří a vedle . Instalace do zárubně dveří. Lze použít ve spojení s dveřními pohony viz kapitola Dveřní pohony nebo jako přídavný zámek.


Možnost reversního nastavení . Při zavírání dveří je střelka zámku vytažena pomocí výkonného magnetu do protiplechu a tam se zastaví. Tím se docílí tiché a lehké uzavření . Bezobložková zárubeň není .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky