pátek 2. srpna 2019

Lepidlo na kov a plast

Lepidlo na kov a plast

Nestékavé lepidlo , vhodné zejména na spojení svislých ploch z materiálů jako textil, kovy, plasty nebo guma. Ideální na rychlé uchycení různých emblémů, štítků, . Lepení plastů Vám zajistí vteřinová lepidla, která jsou schopna po vytvrzení vytvořit opravdu kvalitní spoj dvou plastových částí. Ste v kategórii lepidlo na kov.


Jedná sa zvyčajne o dvojzložkové epoxidové lepidlo ( tekutý kov ), ktoré po zmiešaní oboch zložiek rýchlo stvrdne. Nájdete tu lepidlo na lepenie tvrdeného a mäkčeného PVC, ABS, plexiskla,. Záplaty zastřihněte do kulata a naneste lepidlo rovnoměrně na celou . Jde o univerzální lepidlo , je průhledné a voděodolné. Hladké, nepórovité materiály:.


Vybrat si správné sekundové lepidlo je základ bezvadného spoje. Zdravím, na moto u airboxu chytráci v Rakousku zalepily šrouby nějakým lepidlem, takže se srhly matičky zatavený v plastu, po odvrtání šroubů . Kousek plastu se po vhození do vody potopil, tudíž bylo jasné, že plast lepit půjde. Na výběr bylo teoreticky několik lepidel. Svařovací lepidlo za . Nízko viskózne lepidlo Loctite 4je vhodné pre akékoľvek bežné lepenie, toto lepidlo na plast a kov sa vyznačuje vysokou pevnosťou po . Dostupnost: skladem více než ks Ověřit.


Jaké předměty… … chcete slepit? Plast , Papír, Kov , Textil, Dřevo, Kámen. Je špeciálne určené na lepenie ťažko. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Lear na dřevo, Ponal Construct, PU lepidlo na dřevo D UHU PU . LOCTITE 4je stredne viskózne lepidlo , obzvlášť vhodné pre lepenie kovových častí. Araldite Plastic steel - lepidlo na kov a plasty g. Lepí kov , železo, hliník, ocel ( včetně nerezi), měď, dřevo, plasty (kromě PP a PE), porcelán, keramiku, terakotu. Vteřinové lepidlo na kov , plast , gumu i dřevo.


Lepidlo na kov a plast

Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravyKč s DPH. Kov s kovem lze slepovat, jen od spoje nemůžeme očekávat stejné. Extra silné lepidlo v tube, lepí sklo, kov a plast. Súčasťou balenia je blist karta s návodom.


Lepidlo je transparentný a vodeodolné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky