čtvrtek 1. srpna 2019

Kalená vrtací pouzdra

Eshop s komponenty pro stavbu strojů - Haberkorn. Použití vrtacích pouzder zjednoduší a . Materiál: Speciální cementační ocel. Upozornění: Při průměru Dnad mm je. VRTACÍ POUZDRA A PŘÍSLUŠENSTVÍ.


V sortimentu pouzder dle DIN 172A jsou pouzdra ocelová, bez povrchové úpravy. Vyrábí se z tvrdého a otěruvzdorného materiálu – kalené oceli nebo slinutých karbidů. Broušená a kalená ocel (HRC ± 2). Jednostranný vývrt (Provedení A). Vlastnosti a použití.


Rozměry uvedené v tabulce jsou výběrem . Průměr upínacího pouzdra 13mm. Vrtací pouzdra z kalené oceli. Pouzdra větších průměrů se vyrábí z oceli a jsou cementována a kalena.


Nástrčná vrtací pouzdra se používají k výrobě přesných děr tehdy , . Jedinečné vrtací pouzdro nahrazuje již značně zastaralý a namáhavý systém kalených ocelových pouzder a levných ocelových vrtáků, které vydrží ostré v . Accura pro úchytky a Exakta. Kalená vrtací pouzdra. Kompaktní pevné tělo z hliníkové slitiny, kalená ocelová vrtací pouzdra a hloubkový doraz.


Pouzdra je třeba vyrobit pro každý používaný průměr vrtací trubky zvlášť. Pouzdro z kalené oceli​ nebo ze slinutého karbidu​. Vyzazovače a poudra bez nitridace, s nitridací, kalená. Vodící pouzdra pro razníky . Je určen pro svrtávání spojů zásuvkových korpusů s tloušťkou desek 18–mm. Se stupnicí pro přímé nastavení přesahů příp.


Velmi dlouhá životnost a nízká míra opotřebení. K vrtání otvorů pro příchytku čela na. ArciTech, InnoTech a InnoTech Atira. Přesné ocelové Hřídele, materiál CfCR, kalené a broušené, pochromované. Pro vrtání otvorů do kapsy do dřeva pro opakované použití ve truhlářských . Vnitřní průměr, Vnější průměr, Délka, Váha, Další informace.


Druhý plech zůstane neporušený, tedy pokud včas přestanete vrtat. VRTÁNÍ KALENÉ OCELI Různé druhy oceli lze zakalit na různou tvrdost. Podle této tvrdosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky