středa 7. srpna 2019

Equitana martinice závody

Jezdecká společnost Equitana Martinice. Generální partner JS EQUITANA. Klienti si zde mohou vybrat jednorázové jízdy nebo lekce formou balíčků.


Equitana martinice závody

Equitana Hotel Resort - wellness, spa, konference, ubytování, koně, firemní i rodinné akce. Wellness pobyty, firemní akce, . Z Martinic Vás zdraví Aleš Suchánek Letošní první závody v Martinicích již za týdny! Tyto závody v polovině září přinesou divákům skvělou podívanou a jezdcům netradiční . Enormní zájem o úvodní kolo ČSP to . Aktuální info najdete také na stránkách JS Equitana Martinice. Letní drezurní závody.


Skokové závody Czech Riders Games konané v Martinicích 4. JS EQUITANA Martinice – závody , při kterých najdete největší koncentraci diváků, jezdců, . Zástupci JS EQUITANA oznámili, že poslední letošní závody plánované na termín 6. Prohlédněte si alba na téma – equitana - Martinice. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte . Závody by celkově měly být nejen velkou sportovní, ale i . Reakcí JS Equitana Martinice byla tisková zpráva o tom, že změna termínu není možná.


Equitana martinice závody

Vzhledem k pořadatelské náročnosti a velké citlivosti . Martin Pecka, JS EQUITANA , Martinice Březnice 2nebo e-mail reditel@ equitana. Závody se řídí platnými Pravidly jezdeckého sportu (PJS), Všeobecnými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky