čtvrtek 2. května 2019

Pískování kol brno

Ceník tryskání moto, auto disků, kol (ráfků). Kusová produkce (Fe-ocelové, plechové a ALU-hliníkové disky). Ceny jsou závislé na technologické, materiálové a . Proto je důležitá precizní předúprava před lakováním a použití kvalitních laků.


Opravíme a nalakujeme disky všech značek. Pískování a lakování alu disků. Po pískování je odlitek disku připravený a můžeme přejít k další . MOTO - zabýváme se povrchovou úpravou materiálů a tryskání provádíme. Kompletní pískování bez rámu. Zajistíme odtranění starého nátěru a rzí, pískování kol a ALU disků jemným křemičitým pískem nebo zrny.


Alu disky a plechové disky kol pokryjeme souvislou. Mate zkusenosti s nejakou firmu z Brna ci okoli co se tyce piskovani a lakovani elektronu? Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků, svařování a práškové lakování disků.


Opravte si disky u profesionálů v Pneufric. Hliníkové disky jako nové – ALU Servis Brno ALU Servis, s. Obrubníky občas nejsou vidět, stačí trocha nepozornosti a odnese to kolo automobilu. Opravy hliníkových disků, pískování povrchů, lakování disků.


Provádíme leštění límců kol. Dále můžeme zařídit kompletní strojní leštění disků. Pískujeme jakékoli součástky. Kvalita povrchu a provedení jsou srovnatelné s továrními koly. Někdy však klient přinese kola v takové fázi koroze, kdy již není možné provést kvalitní renovaci – . Mám taky komaxit na kolech a je vidět stopy po pískování , ale musíš se na to zaměřit.


Dá se domluvit v lakovně pískovně Troubsko u Brna. Rovnání - Opravujeme ohnuté vnitřní i vnější části disku a rovnání alu disku v ose od . Renovace ALU kol - lakování, leštění, rovnání a svařování hliníkových disků za skvělé ceny. Tyto barvy jsou na rozdíl od některých originálních barev, které se nanáší na alu kola již ve výrobě odolné i na působení soli a je tedy možné . Práškové lakování - komaxit , lakování disků kol.


Cenu za pískování přeúčtujeme bez jakéhokoliv navýšení. Zabýváme se povrchovou úpravou kovů a dalších materiálů. PRÁŠKOVÉ LAKOVÁNÍ ico02. PÍSKOVÁNÍ A TRYSKÁNÍ . Doprava za domluvenou zakázku mimo Brno.


Motocykl a jízdní kolo - rám. Mobilní tryskání, pískování , čištění cihel, kamene, betonu, železa, dřeva,. Tím dále nedochází k nežádoucímu nerovnoměrnému .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky