pátek 24. května 2019

Čím obložit stěnu za kamny

Na střeše vlnitý eternit. Výborné spojení a dostupnost MHD: stanice metra Dejvická - maximálně minut volné chůze. Pro více informací a . Velký Týnec Přidat mezi oblíbené. Vlnitý eternit - šroubovaný, velká vlna.


Ve sleženém stavu asi m2. Vhodné na zastřešení kolny, chlévu stav. Prodám vlnitý eternit - desky rozměr 1x5m, starší, sundané ze střechy, ale ve velmi slušném stavu, vhodné k dalšímu zastřešení např. Ponukame plastove vlnite dosky posilnene sklenenym vlaknom.


Elektricka pila ocaska bazar. Je možno ji použít také na plastové desky, vlnitý eternit , polystyrénové bloky, s HM pilovým listem také stavební materiály a . Hledáte Vlnity eternit za odvoz? Procházejte největší české bazary najednou. Dům a zahrada - Eternit eternitové bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Ahoj, daruji vlnitý eternit , vhodný na střechu zahr. Pavel, Hořice (okr. Jičín) p. Inzeráty vlnity eternit.


Bezplatná inzercia, vlnity eternit predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. K odběru ihned v obci Ovčáry okr. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Daruji za odvoz vlnité eternitové desky, sundane ze střechy. Asi kusů, 5m dlouhé a 1m široké. Za odvoz nabízím vlnitý eternit a trapézový plech ze střechy. Vláknocementové střešní krytiny ETERNIT BALTIC. Eternit Baltic je výrobce střešních krytin a fasád z Litvy, sídlí ve městě v Naujoji Akmenė.


Střecha vlnitý eternit cca 10mchybí. Místo : Radenín okr Tábor. Technický průkaz : ne . James Ford vlnitý eternit. Heslo: zadané při vkládání inzerátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky