středa 29. května 2019

Tvrzené sklo samsung galaxy j5

Tvrzené sklo samsung galaxy j5

Vysoce kvalitní tvrzené sklo. Sklo má tvrdost 9H, vysokou citlivost dotyku, nabízí snadnou . Do druhého dne u vás doma. Výhodné ceny ⭐ Vlastní sklady! Popis: Nabízím k odkoupení tvrzené sklo na Samsung . Jeho tloušťka je pouhých mm a plně . Dvouvrstvá technologie zabezpečuje . Pokud hledáte tvrzené sklo pro Váš Samsung J, jste tady správně.


Tvrzené sklo samsung galaxy j5

Snažíme se nabízet tvrzená ochranná skla od několika výrobců, abyste si mohli vybrat pro . Z důvodu omezené dostupnosti je možný pouze osobní nákup na vybraných prodejnách. Unikátní tvrzené 3D sklo s extrémní tvrdostí 9H vám poskytne maximální ochranu před poškrábáním, poškozením i rozbitím vašeho displeje. Chraňte svůj displej tvrzeným sklem a dejte sbohem škrábancům. Přednosti tvrzeného skla:.


Zajistěte efektivní ochranu, vynikající čistotu obrazu. Oleofobní potah poskytuje odolnost na mastnotu a. S lepením přes celý displej. Extra odolné s tloušťkou 0. Toužíte po maximální možné ochraně displeje vašeho . S tímto pevným temperovaným sklem ochráníte svůj telefon před . Pro tyto případe je zde ochranné tvrzené sklo EPICO . Obrázky pro produkt . Displeje mobilů jsou křehké a náchylné na poškrábání.


Tvrzené sklo samsung galaxy j5

Objednáte-li si zboží do 11:expedujeme ještě tentýž den nebo připravíme téhož dne k osobnímu odběru - napíšeme vám e-mail. Tento skleněný kryt displeje je neviditelný a již se nemusíte bát, že po . Ochraňte displej vašeho telefonu ověřenou kvalitou! Je složena ze dvou vrstev.


Jednu vrstvu tvoří tenké, odolné tvrzené sklo , . D tvrzené sklo má proti 3D sklu perfektně zaoblené hrany, takže při pádu podstatně méně praská a je také lepší ochranou pro váš displej. Kvalitní sklo s tvrdostí . Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma. V naší nabídce najdete široký výběr LCD displejů, dílů a příslušenství pro většinu mobilních telefonů na trhu.


Tvrzené sklo samsung galaxy j5

Samsung Galaxy JJ5Tato fólie je ve skutečnosti velmi tenkým ochranným sklem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky