pondělí 27. května 2019

Samolepici tapeta kamen

Designové samolepící tapety. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny. Skvělá náhrada přírodního kamene.


Za zlomek ceny můžete začít renovovat různé předměty, hladké umakartové jádro, . TAPETY DŘEVO - KÁMEN - KACHLIČKY.

Momentálně nedostupné. Moderní samolepící fólie beton, šedý kámen - imitace šedého kamene, betonu - samolepicí tapeta Greek Stone značky Gekkofix Věrná imitace přírodního . Mimořádně kvalitní materiály tapet kamenů garantují výborný efekt v jakékoliv místnosti. Tapety imitace kamene.


Díky své univerzálnosti se hodí . Kámen odjakživa přitahoval pozornost lidí. Dříve základní stavební prvek, dnes oblíbený element bytového designu. Změňte vzhled třeba kuchyně .

Hledáte omyvatelna samolepici tapeta ? Samolepicí tapety s motivem imitace . Nejde jen o výběr tapety , chce to i kvalitní lepidlo a další tapetovací příslušenství. Obkladový panel Regul PVC tmavý kámen Platte. Pohodlně je můžete umístit na zeď nebo na dlaždičky. DESIGN samolepící tapeta HD - Kámen 2. Materiál: samolepící kvalitní omyvatelná fólie, vhodná na všechny skleněné podklady. Vysoké rozlišení HD.


Velký výběr Dekorativní tapety a příslušenství naleznete online na OBI. Přírodní materiál Kámen č. Dezerty, Banánový Chleba. Zdroj pinu tapety -erismann. Lze ji nalepit na jakýkoliv čistý, hladký a nesavý povrch (sklo, plast, lakované dřevo, kov, umakart, laminát, obklad).


Vám ustříhneme na míru jakýkoliv návin, max. Barevný odstín zobrazený na Vašem monitoru se může mírně lišit od skutečnosti. Uvedená cena je za 1ks.

Návod na lepení samolepicí fólie zde. Vaši fantazii, kam samolepící tapety umístíte. MALÁ INSPIRACE INTERIÉRŮ S FÓLIEMI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky