pondělí 27. května 2019

Kubik desek ile to metrów kwadratowych

Povrchová úprava - pozink, část se navaří se na křídlo brány ( je bez povrchové úpravy). Pro křídlové brány a branky, Levný plot. Doraz spodní LIMIT pro křídlovou bránu , k zabetonování. Online Kalkulátor pletiva. Nebo se podívejte na časté dotazy našich zákazníků.


Při výrobě křídlových brán používáme speciální regulovatelné panty , s jejichž pomocí lze doladit již zavěšenou bránu. Ve spojení s pohony Marantec získáte . Aby se vám v naší nabídce snadněji orientovalo, roztřídili jsme kovové regulovatelné panty do dvou. Komponenty pro výrobu bran.


Internetový obchod s komponentami pro posuvné, zavěšené a rotační brány. Dále dodáváme pohony pro vrata a brány , . Reguľovateľný pánt na privarenie s objímkou. Prodáváme komponenty renomovaných výrobců FAC a . Kvalitní pozinkovaný pant pro bránu případně branku, regulovatelný. Kompletní sortiment plotů a pletiv! REGULOVATELNÝ PANT 100x1mm Mke šroubování.


Možnost objednat montáž po celé ČR. Panty pro křídlové brány. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci . Sada: x regulovatelný pant se základnovou deskou.


Přesné nastavení brány matkou pantu bez nutnosti odšroubování pantu. HP O - pant regulovatelný s plotnou pro zděné a kovové sloupky. S koupí tohoto produktu . Posuvné brány po kolejnici.


Druhá část se instaluje provrtáním křídla brány a dotažením dvou matic. HNregulovatelný pant na křídlová vrata k přivaření, s otočnou maticí, M18. Nastavitelný pozinkovaný závěs s navařitelnou maticí.


Na naší prodejně jsem rozšířili sortiment o regulovatelné panty na branky, brány a vrata. Regulace možná po sesazení brány. Lze je použít na betonové, ocelové či dřevěné sloupky.


Pletivo - Ploty 3nec. Jedinečnou výhodou tohoto typu pantu. Ozdobný pant na bránu , k navaření Určeno pro branky, brány a vrata. Zámek branky, brány s nerez štítkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky