čtvrtek 23. května 2019

Mřížky pro podlahové konvektory

Základními přírodními materiály pro výrobu mřížek je dural, buk, dub a nerez . Nerezové provedení podlahové mřížky konvektoru. Krycí mřížky a rámečkyPro podlahové konvektory KORAFLEX. KORALINE otopné lavice KORALINEOtopné lavice. KORAWALL nástěnné konvektory .

K tomu, aby vaše zapuštěná topná tělesa nenarušovala harmonický design domácnosti či kanceláře, slouží dekorační konvektorové mřížky. Námi vyrobená mřížka a dodávaný konvektor je plně funkční a . Mřížky pro podlahové konvektory. Podlahové konvektory. Pohledové mřížky a lišty.


Pro všechny modely podlahových konvektorů (FRT i FRK) lze použít pochozí pohledovou mřížku. Typ mřížky pro napojované podlahové konvektory KORAFLEX. Pnebo na první konvektor v sestavě napojovaných van.

Lamely mřížek jsou zhotoveny z eloxovaného hliníku. Povrch je odolný, otěruvzdorný a barevně stálý. Pro skrytou instalaci konvektoru do podlahy je možné objednat konvektor bez. Konvektory jsou totiž zapuštěny do podlahy , vidět je z nich pouze pochozí mřížka. Oproti klasickým radiátorům mají vyšší účinnost i nižší objem topného média.


Za podlahové vytápění v obecném výkladu lze považovat i vytápění. Montážní návod - podlahové konvektory bez ventilátoru - CZ. Dostupné mřížky a příslušenství . Pochozí mřížka tvoří finální pohledový prvek podlahového konvektoru. PODLAHOVÉ KONVEKTORY. Správnou volbou materiálu a . Má horní část krytou výdechovou mřížkou nebo krycídeskou z různých materiálů.


Různé barevné varianty krycích mřížek pak zajišťují vhodnost těchto konvektorů do jakéhokoli interiéru. Jak konvektor funguje. Duralové krycí mřížky jsou dodávány v barevném provedení hliník přírodní, bronz.


U elektrických podlahových konvektorů používáme z bezpečnostích důvodů a dodržení veškerých norem pouze dekorativní hliníkové nebo nerezové mřížky.

V nabídce jsou také efektní dřevěné mřížky z dubového a bukového dřeva. V domě často máte balkonové dveře s výstupem na terasu, ale i pod. Nejnižší typ podlahového konvektoru s přirozenou konvekcí v řadě PT.


Neruší charakter místnosti, v podlaze je viditelná pouze designová mřížka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky