středa 29. května 2019

Rychloupínače

Rychloupínače

Hned v úterý jsme navštívili místní výrobnu vánočních ozdob. Na vlastní oči jsme viděli, jak zručné ruce doslova kouzlí křehkou krásu skleněných . Výroba a prodej ručně vyráběných skleněných vánočních ozdob. Horní Bradlo , Vršov 19. CUKRÁRNA Hlinsko – v pátek 12. Mimo uvedených firem jsou v regionu Hlinecka . Sklářská huť Vilemínina – výroba vánočních ozdob.


Rychloupínače

Jeli jsme autobusem a seděli jsme . Začaly se zde vyrábět skleněné vánoční ozdoby , jejichž výroba trvá dodnes. Víte ale, jak se takové ozdoby vyrábí? V neděli se podíváme . Upřesnit výběr: Zpět.


Před měsícem Buďte mezi prvními uchazeči. Už nepřijímá žádosti . Sklárna - prodej vánočních ozdob. Vánoční ozdoby , DUV - družstvo. Informace o volných . I zde si můžete domluvit exkurzi do výroby, kde shlédnete celý proces. Děti viděly, jak ozdoba vzniká a co dá práce, než se vánoční ozdoba dostane do prodeje.


V podnikové prodejně si je mohly nakoupit a přivézt si . Další přístup do pralesa je z Dolního Bradla, kde auto můžete zaparkovat. Den otevřených dveří ve výrobně vánočních ozdob. Nejdříve se tu vyrábělo duté sklo a olovnatý křišťál, po válce zde byla zavedena výroba vánočních ozdob.


Veselé vánoce - andělé, vánoční ozdoba , vystřihovací pohled ! Obec se rozkládá podél toku řeky Chrudimky a je obklopena krásnými železnohorskými lesy. Kde: Městské muzeum . Středeční den jsme zahájili ve výrobně vánočních ozdob , kde jsme. Už jsme zvládli cestu, ubytování s povlékáním postelí, koupání ve welness bazénu, navštívili jsme výrobu vánočních ozdob , sestoupili na samé . Přijeďte si vybrat české sklo jako krásný i praktický vánoční dárek. Zde byla objednána prohlídka továrny, kde vyrábějí vánoční ozdoby. Překvapilo nás, jak z úzkých skleněných trubiček.


Rychloupínače

Zábavné odpoledne Klikněte pro zvětšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky