pátek 17. května 2019

Eps kuličky praha

Montáž ( kotvení ) se provádí na dřevěný podklad za. Klempířské konstrukce, závětrné lišty (horní, spodní), hřebenáče, okapové plechy , . Pro spojování a kotvení používejte. Kotevní prvky jsou určeny k mechanickému kotvení hydroizolačních fólií a profilů ze. Na kotvení střešní krytiny COMAX taška do latí se používají šrouby 8x35mm.


První modul tašky u okapu kotvíme ve . Fólie hydroizolační střešní PVC k mechanic. Kó Popis, Firemní informace, Technické listy , CAD detaily. KOTVENÍ ZÁVĚTRNÉ LIŠTY. TEPELNÁ IZOLACE - ISOVER S, TL.


Taška se používá k estetickému ukončení štítu u závětrné lišty či k přilícování krytiny u proniků ve střeše. TAŠKA POSUVNÁ VĚTRACÍ PRO PŘIPOJENÍ . Licensed to by. Lišta se překládá dle vy- značených drážek. V případě delších šířek plechu na fasádě se okapnice připevňuje pomocí připojovací plechové lišty.


Nejběžnější rozvinutá šíře závětrné lišty je 330mm, dle potřeby . Oplechování štítu se děje nejčastěji pomocí závětrné lišty jednoduché nebo s . Pro kotvení krytiny je třeba používat šrouby s těsnící podložkou z materiálu. Hydroizolace se napojuje z obou stran lišty. Svitky - ohýbání - závětrné lišty aj.


Osazení závětrné lišty – VARIANTNÍ ŘEŠENÍ. Kotvení závětrné lišty je nutné z boku i shora. Obdobným způsobem jsou osazeny a ukotveny oplechování ke zdi. Samovrtný šroub pro kotvení plechů k ocelovým. Nýt pro kotvení plechů mezi sebou pozink, aluzinek.


Lišty pokládejte od okapu k hřebeni s přesa-. PŘÍKLADY VARIANT OSAZENÍ U OKAPOVÉ. PRAVA ŠABLON U ZÁVĚTRNÉ LIŠTY.


Ukončení u oplechování okapu, závětrné lišty , atiky - všude kde je potřeba vodu odvést po spádu z klempířské konstrukce. Pokládá se na bednění nebo na laťování za použití skrytého kotvení a lze ji . Při klasickém zakončení hydroizolací na závětrné liště je obvodový svar. S tímto provedením závětrné lišty realizujeme i foliové střechy – čímž je . Provedení závětrné lišty z pozinkovaného plechu po obvodu střechy. Dodávka a montáž závětrné lišty včetně kotvení r. Titanzinek - OZN K0 m, 32. Podle typu asfaltové směsi.


Klempířské prvky jako jsou okapnice, závětrné lišty , dále manžety u střešních . Nerezový šroub s podložkou pro kotvení střešní hliníkové krytiny - Kovokrab. Profilovaný hliník: 430. KUVKS Umístění závětrné lišty zpětné při kotvení šrouby Stránka z 19.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky