středa 23. května 2018

Střešní odvětrávací hlavice

Střešní odvětrávací hlavice

Plastový odvětrávací komínek je určen na střechu k zakončení potrubí. PVC ve třech barvách. Nejčastější použití . VH 1střešní ventilační hlavicePříslušenství, ohebné hadice a tvarovky.


Střešní odvětrávací hlavice

Pro všechny typy střech nabízíme odvětrávací komínky i turbíny . Edil Plast, Refax odvětrávací střešní hlavice CDV1- hnědá. Přidat hodnocení obchodu. Obecně lze všechny složitější detaily střešní konstrukce místo originálního. Střešní odvětrávací komínek TOPWET.


Hlavice na odvětrání kanalizační stoupačky. Nasadit na trubku Ø DN 1mm. Vaše cena: 42Kč . Odvětrávací tvarovky pro šindele. Každá střecha vyžaduje kvalitní vzdušný oplach.


Střešní odvětrávací hlavice

Vlhký vzduch vzniklý nepříznivými povětrnostními . Větrací hlavice (se stříškou) se dnes nemají používat, neboť zhoršovaly funkci. Materiály: dural(hliník), pozink, měď a nerez. Dva druhy ložisek fireZVL a SKF. Pro odvětrání střešního pláště.


Dostupnost: 5-10dní dle lokality. STŘEŠNÍ KRYTINY - PLASTOVÉ. Speciálně tvarované lopatky. DORN, průměr, 16 160mm, ventilační , turbína, na, střechu, do, skladu, výrobní, haly, na, dům. Souprava větrací hlavice HL8pro potrubí DN110.


Střešní odvětrávací hlavice

VĚTRACÍ HLAVICE PRO 3 . Ventilační hlavice CAGI 150. Komínové stříšky a ventilační hlavice uzavírají vzduchovody na střechách. Právě díky nim se do potrubí nedostane voda, zvířata, nečistoty a jiné předměty.


Slouží k odvětrání střešního pláště. V všech barvách základní šablony. Větráním střešních plášťů ventilačními turbínami zajistíme plynulé odvětrání kondenzované vlhkosti ze spodní strany střešního pláště, ale i technologickou a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky