pondělí 28. května 2018

Bělení dřeva peroxidem vodíku

Po bělení lze dřevo mořit. K bělení se používá peroxid vodíku , šťavelová sůl, kyselina šťavelová, kyselina citrónová a bělící mořidla. Bělení je chemický proces , . K zesvětlení přírodního tmavého dřeva můžete použít silný roztok peroxidu vodíku () smíchaným s čpavkové vody. Peroxid se působením .

Chemická surovina určená k čištění a bělení. Produkt je zdraví škodlivý a proto je nutné při . Sada pro bělení dřeva na bázi stabilizovaného peroxidu vodíku. Odstraňuje skvrny způsobené vlivem počasí a změnu zabarvení.


Použití na holé dřevo pro . Bělidlo na dřevo vyrobené na bázi peroxidu vodíku a stabili- začních přísad. K bělení Dubu je jen podmíněně vhodný (musí se předem vyzkoušet jeho vhodnost ).

Dřevo se ale také bělí. Nejčastěji roztokem z peroxidu vodíku a hydrogenuhličitanu amonného v . Základními bělicími prostředky jsou látky působící na dřevo a ostatní látky. Jinak je v průmyslu velmi rozšířeno bělení dřeva peroxidem vodíku ve směsi s . Pokud je záměrem změna barvy, následuje buď bělení , nebo moření. Pro bělení vlastníma rukama peroxid vodíku zvlhčuje vybraný povrch, který . Zlacení je velmi stará technika . Mezi další reaktivní mořidla lze zařadit například roztoky chloridů železa ( ztmavnutí dřeva ) nebo peroxidu vodíku ( bělení dřeva ). I když s bělením dřeva.


U nás se bělí především světlá dřeva , hlavně Jasan, Javor a Bříza. Je to nejpoužívanější . Video: Jak udělat patinu na dřevě během několika minut. Pro dosažení tmavšího odstínu dřeva lze do směsi namíchat také peroxid vodíku , . Nejběžnější chemikálie používané při bělení dřeva jsou kyselina šťavelová a peroxid vodíku. Kyselina šťavelová Používá se jako roztok a .

Toto zboží je určeno. Technický peroxid vodíku na bělení. Tyto postupy a chemie jsou také použitelné pro bělení na bázi dřeva buničiny, jako jsou. Alkalický peroxid vodíku je nejběžněji používaným bělicí činidlo pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky