čtvrtek 17. května 2018

Album na mince praha

Hledáte album mince ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Potřeby pro sběratelé - numismatika - albumy na mince. KAPESNÍ ALBUM NUMIS NA 48. Cena: 12Kč s DPH. Goldbuch ALBUM na mince , kroužková vazba, uvnitř prní dva listy na mince, ( každý na 12ks mincí) zasunovací a průhledný z obou stran pro pohodlné .

Dostupné ve barvách. Nabízíme výběr z alb na mince , krabiček, boxů a pouzder na mince , tzv. Pokud si nevíte rady, tak nás kontaktujte n. Jednoduchá luxusní dřevěné etue na mince HMK CAPS 32. Kapesní album na papírové rámečky POCKET K BL.


Velmi kvalitní album na mince LINDNER s kroužkovou vazbou v moderním designu. Vybaven deseti mincovými fóliemi s možností dokoupení dalších. Albumy na mince a bankovky. Pamatujte, že do alba jsou vhodné vždy pouze albové listy stejného systému ( např.


OPTIMA, NUMIS, atd.) Zobrazit seznamPočet zboží: 115.

Na přední části je plastika tří slonů. Celé album je vázané. Dávám přednost osobnímu předání… Kč Praha. Velikost x 1cm. Listy lze z alba vyjmout.


Vyrobeno z kvalitní materiál, který s mincemi nereaguje! Predávame značková albumy na mince. Skladom, nízke ceny a rýchla doprava. Kúpte si kvalitné album na mince a tešte sa zo svojej zbierky.


Národní politika, Praha b). Exkluzivní modré album na mince. FILATELIE HOBBY PRAHA , FILATELIE STOŠEK. Popis: Prodám desky ( album ) na. Prodej sběratelských potřeb pro sbírky - lampa na mince, lupa na mince, album na mince , album na bankovky, . Informace o bankovkách získáte na tel.


Upozornění EET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky