čtvrtek 17. května 2018

Gelové vteřinové lepidlo

Gelové vteřinové lepidlo

Jednosložkové gelové lepidlo , které je rychleschnoucí. Během několika sekund slepí téměř všechny hladké povrchy jakými jsou např. K dostání je celá řada běžných tekutých a gelových sekundovek v balení na štítu,. Gelové vteřinové lepidlo (nestéká a umožňuje krátkodobou korekturu). Super silné sekundové lepidlo můžete použít pro lepení plastů, kovů, gumy, . Dostupnost: externí sklad.


Gelové vteřinové lepidlo

Loctite 4je gelové vteřinové lepidlo , určené pro lepení obtížně lepitelných materiálů. Netekoucí, nekapající, extra husté a super pevné sekundové lepidlo vhodné pro porézní a nerovné . Obrázek VTEŘINOVÉ GELOVÉ LEPIDLO – AR GEL – 20g. Wiko Super Glue gel zaručuje stabilní housenku naneseného lepidla bez stékání a zamezení nežádoucího šíření lepidla. Chemická charakteristika: . Kores Power Glue Gel - sada gelových vteřinových lepidel.


Vteřinové lepidlo gelové konzistence. Nestéká při lepení vertikálních ploch. Praktické balení 3x tuba . Každý si z nabídky kvalitních vteřinových lepidel vybere a bude spokojen!


Gelové vteřinové lepidlo

V blistru Průmyslové balení. Vysoce kvalitní a rychlé gelové kyanoakrylátové lepidlo. Rozsah použití: Velmi silné, velmi rychlé sekundové gelové lepidlo lepí skoro všechny materiály, jako např. Vhodné pro lepení porcelánu, keramiky, plastů, gumy, kůže, dřeva, kovů, kartónu a korku.


Univerzální sekundové lepidlo ve formě gelu. Nevhodné pro lepení PP . PP, PE, polystyrenu a jemné kůže. VODĚODOLNÉ hmotnost g. Na skladě není dostatek produktů.


Gelové vteřinové lepidlo

Roket Cyano Gel je ethyl-kyanoakrylátové lepidlo gelové konzistence. Lepidlo může být díky gelové konzistence aplikováno na svislé plochy, ze kterých nestéká . E-shop i kamenná prodejna, vteřinové lepidlo na všechno, vhodné na lepení Obuvi, . Nové balení je bezpečnější, má bezpečnostní uzávěr s dětskou bezpečnostní . Jde o profesionální gelové sekundové lepidlo na kůži, koženku, karton či dřevo. Díky tenké tubě a konzistenci lepidla se dostanete i do těch nejmenších štěrbin.


Výhodou vysoké viskozity je nestékavost na vertikálních plochách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky