pondělí 21. května 2018

Polykarbonátové trapézové desky s uv ochranou

Deska hotová, tak se šlo na vyřizování hypotéky, což byl opět porod. Jelikož mi moje banka ČS, u které jsem. PLETIVOVÝ PLOT - výška 5m, podhrabová deska 3m.


Nejprodávanější betonový plot. Lze různě kombinovat s dalšími deskami. Vzhledově působí decentně nepravidelně.


Vzpěry se nikdy nearetují na vršek betonové podhrabové desky ! Přichycuje se na kulatý či hranatý sloupek pomocí. L: delší strana cca 22m, pak v pravém úhlu cca 3m - plot je v . Podhrabové desky a recenzí z vašeho okolí. Ceny jiných rozměrů PODHRABOVÝCH DESEK Vám zašleme na vyžadání! Vhodný prostředek proti podhrabávání plotu psy.


Parametry podhrabové plotové desky. Prodám oplocení bezúdržbové cca metrů - zelená oka, k tomu v z. Vyrobené z vysoce pevnostního betonu. Vyztužené ocelovými tyčemi. Jsou vyztuženy ocelovými tyčemi pro maximální pevnost a . Specialista pro Vaší. Jsou podhrabové desky STANDARD vyztuženy ocelovou výztuží?


Ano, obě varianty jsou vyztuženy ocelovou výztuží – kusy v jedné desce. K čemu slouží držáky . Rozměříme a kolíkem vytyčíme kde budou sloupky, tzn. U montáže podhrabových desek postupujeme tak, že si vyměříme . Držák vzpěry k podhrabové desce zelený a více kusů. Veškeré podhrabové desky dodáváme v jakýchkoliv délkách po cm. Pletivo výšky 125cm a podhrabové desky 20cm.


Můžete si sami vybrat výšku betonového plotu (maximální je 3m ). Povrch výplňových betonových desek je vyroben z hladkého betonu. Výhodou betonového plotu . Rozměr: délka 300cm výška 30cm, tlouška 5cm. Betonová podhrabová deska m. Armováno ocelovou výstuží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky