pondělí 21. května 2018

Podhrabová deska 2450

Jedná se o kvalitní betonové panely nahrazující podezdívku. Deska je vyztužena dvěma ocelovými pruty. Podhrabové desky v tomto rozměru standardně . Desky mají zkosenou horní hranu, . Betonová podhrabová deska. Montují se pomocí stabilizačních . Může být použita u pletivového i dřevěného plotu.


PODHRABOVÉ DESKY šetří čas i peníze! Ušetřete čas a peníse s podhrabovými deskami ! Brání váš pozemek před prorůstáním plevele a vniknutím koček, psů atd. NÁKUP A MNOŽSTEVNÍ SLEVY. Výšku podhrabové desky si vyberete v objednávací tabulce nad cenou.


Vašim výběrem výšky a počtu desek dojde vždy k . Panely, sloupky, branky, brány, podhrabové desky. Průmyslové oplocení 3D splňuje veškeré požadavky na oplocení s dlouhou životností. Pokud potřebujete pro . Uchycení podhrabových desek se provádí pomocí držáků podhrabové desky. Cena: 42Kč s DPH. Na přepravu podhrabových desek se nevztahuje paušální poštovné a doprava zdarma.


D38mm, zelený, oboustranný. Deska má hladký se sraženou horní hranou. Možnost osobního odběru na. Plot s podhrabovými deskami. Při instalaci desek do.


Orientační výpočet dopravy podhrabových desek. K podhrabové desce není potřebný betonový základ. Hladká podhrabová deska - bez . Vybírejte z inzerátů. Z důvodu velkého objemu a hmotnosti je cena dopravy individuální.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Dokažte, že máte vkus – pořiďte si trendy podhrabové desky. Zpříjemněte si den a kupte si.


Běžná cena včetně DPH:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky