pondělí 28. května 2018

Dřevěné brýle praha

Všechny naše výrobky tvoříme v naší plzeňské dílně. Sluneční brýle ze dřeva dodají tvému stylu osobitost a šarm. Doba už je jinde a luxus je to, co jiní nemají. Udělej ze sebe originál! Použít eben pro výrobu dřevěných slunečních brýlí byla pro nás trefa do černého.


Společně s vrstvou javoru. Na designové přehlídce Prague Design Week jsem zase obdržel nominaci na nejlepší produkt a získal druhé místo v kategorii nejlepší expozice. Najdete nás v designových obchodech Ty Identity Brno, Ty Identity Ostrava, Place Store Tábor, Leron na Praze TakKam Design Shop v Příbrami.


V poslední době roste obliba ve vše co je přírodní, eko a hlavně IN. A tak neváhej a pohni se z místa taky! Tyhle sluneční dřevěné brýle jsou svým jedinečným designem prostě bezkonkurenční. Nalaď se na správnou vyletněnou.


U nás najdete šaty, čepice nebo plavky z nabídky mnoha obchodů a značek. Nejsou to jen obyčejné brýle , je to i módní doplněk! Katalog brýlí denně aktualizujeme a přidáváme nový sortiment.


Vyhledávejte podle značek a typů brýlí a . Velmi kvalitní dřevěné sluneční i dioptrické brýle nabízí česká značka. Brýle WooDone vám kromě lehkosti, pevnosti a špičkového designu autentického dřeva nabídnou vlastnost, kterou u jiných dřevěných brýlí nenajdete – . Přihlášení Registrovat. Charakteristika dřevěných obrouček. Můžeme je rozlišit na brýle vyrobené z. Vody jezera Mweru spojují země Kongo a Zambie.


Dřevěné brýle praha

Pokud máte pocit, že Afrika je hlavně vysušená placka, u tohoto jezera vás . Plzeňský podnikatel Ondřej Bek a jeho dřevěné brýle značky. Byla to pro mě pocta, jen z Prahy se na Ambiente hlásilo několik set firem. Dřevěné dioptrické brýle Mweru. Před pár lety ještě možná dost nepochopitelné pro většinu z nás, ale dnes dřevěné sluneční brýle určují módní trend ve světě.


Inzerát Nové dřevěné sluneční brýle Angcen včetně krabičky v okrese Děčín, cena 450Kč, od pavel. Popis: Už Tě nebavěj klasický nudný . Brýle navíc váží překvapivě pouhých gramů. Skvělé sluneční dřevěné brýle kulatého tvaru zaujmou všechny kolem vás!


Součástí balení je čisticí hadřík z mikrovlákna . Přineste kousek přírody do Vašeho každodenního života a buďte originální s jedinečnými designovými dřevěnými brýlemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky