úterý 29. května 2018

Brikety složení

Vjezdová křídlová brána je tradiční řešení uzavření vjezdu na váš pozemek. Informujte se o detailech křídlových bran! Vyrábíme je v různým rozměrech v zelené, hnědé nebo ostatních barvách, aby se perfektně hodily k vašemu plotu.


Rám dvoukřídlé brány je vyroben z pevného . Brány dvoukřídlé průmyslové.

Branka dvoukřídlá průmyslová (BDPR). Jako rám pro brány používáme železný profil s povrchovou úpravou . Sloupy pro Vaši bránu se dodávají železné v pozinkované úpravě a můžeme též nabídnout barevné provedení brány kvalitní vypalovanou barvou Comaxit. Přehled cen dvoukřídlých , pojezdových a samonosných bran. Cena dvoukřídlé brány.


Nejoblíbenější jsou brány na pohon, které vám vyrobíme přímo na míru. RUČNÍ DVOUKŘÍDLÁ BRÁNA NEBO S POHONEM. Charakteristické vlastnosti.

Garážová vrata sekční výklopná dvoukřídlá rolovací průmyslová vrata protipožární rychloběžná vjezdové brány posuvné nesené otočné jednokřídlé dvoukřídlé. Hodnocení produktu:. CENOVÁ BOMBA - dvoukřídlé vjezdové brány.


Mimořádná, cenově výhodná nabídka dvoukřídlých vjezdových bran. Zde si můžete prohlédnout a stáhnout ceník . Proč skládací brána ? Skládací křídlové brány jsou novinkou v oblasti konstrukcí vjezdových bran. Tento princip je již znám v oblasti průmyslových vrat . Brána dvoukřídlá zahradní je určena pro vjezd vozidel na pozemek domu nebo zahrady. Dvoukřídlé brány se zamykáním na visací zámek - systém OKO.


Je mnoho typů výplně např: pletivo , tahokov , dřevo , dřevoplast . Kovové dvoukřídlové brány bez pohonu skvěle poslouží pro vjezd k vašemu domu či na zahradu. Výhodou dvoukřídlých bran jsou menší křídla a nižší nároky na prostor pro otevírání. Dočkáte se také nižší náchylnosti k poškození, ať už větrem nebo vandaly. Křídla těchto bran můžou být buď souměrná nebo dělená dle požadavků zákazníka.


Popis konstrukce dvoukřídlových bran.

Rámy brány se vyrábí z uzavřených . Dodáme pohony pro brány včetně připojení k připraveným . BRÁNY DVOUKŘÍDLÉ Dvojitá brána je vyrobena z ocelových uzavřených profilů. Křídla mohou být vyplněna panelovým systémem nebo také ocelovým profilem . Otevírání bran může být ruční nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky