středa 23. května 2018

Impregnace bot

Co jsme také vyráběli. Obal na jídelní lístek. Tiskárna a grafické studio. Naše pokrmy obsahují alergeny, prosím informujte se u obsluhy.


V restauraci obdržíte jídelní lístek s alergeny.

Vložka ( obal nebo také fólie) je hladká a čirá, o síle 50my a cena je za 1ks. TRENDY A světle hnědá. Jídelní lístek RIO A červená. Jednoduché a barevně nápadité moderní jídelní lístky řady RIO jsou vyrobeny z jemně.


BIO - KOMPOSTOVATELNÉ OBALY. Vyrobeno z kvalitního materiálu - imitace kůže uvnitř kapsy z PP. Kč (21Kč bez DPH). Skladem, můžete mít 2.

Restaurace musí od dnešního dne uvádět na jídelních lístcích alergeny v podávaném jídle. Nařízení Evropské unie ale platí i pro stánkaře s . TÝDENNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK – MÁME HLAD – BOUSOV. Polévka, obal a rozvoz od jídel zdarma).


Desky na jídelní lístky. Vlastníte restauraci, stánek či jinou provozovnu? Chcete svou činnost rozšířit o rozvoz jídla? Chystáte svatbu, recepci, dětskou oslavu, . Výroba obalů na jídelní lístky.


Lístky je možné vyrobit co do rozměru, tvaru a materiálu dle požadavku. Nezáleží na počtu kusů. MENU pro restaurace , hotely, kavárny , bistra.


Související zboží desky na jídelní lístek koženka A. MENU KARTA AJÍDELNÍ LÍSTEK DESKY OBAL BARVY. Do vyprodání všech položek. Upřesnit výběr: Zpět.

Hledaný výraz : Česká republika. Je to záruka kvalitního zboží K. Tato jídla jsou pouze na pobočce Rajhrad. Krabice na pizzu 1ks. Tisk jídelních lístků – jídelní lístky pro Vás vytiskneme a zároveň zalaminujeme, vysekáme do nejrůznějších tvarů anebo svážeme přesně podle Vašeho přání.


GASTRONOMIE: TISK MENU. Při tisku jídelních a nápojových lístků nic neomezuje vaši fantazii! Menu lze vytisknout v mnoha formátech, s různými druhy vazby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky