pátek 18. května 2018

Potahovací hmota marshmallow

Sněhově bílá a bezlepková. Použila jsem ji na tento dort angry birds. Jednoduchá a snadno zpracovatelná hmota zajímavé chuti. Je z pěnových bonbonů. Sháníte-li něco netradičního na slavnostní dort, zkuste ji!


Potahovací hmota marshmallow

Bonbóny dáme do misky, přilijeme malou lžičku vody, dáme do mikrovlnné trouby na plný výkon na vteřin. Měchačkou POMAZANOU . Když už se hmota příliš nelepí, vyklopíme na vál a zapracováváme další cukr,. Vo videe som zabudla spomenúť, že marshmallow sa dá rostopiť aj. Marshmallow : citronová šťáva: cukr moučka: hořké mandle: sladká.


This Pin was discovered by Katarina Tothova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vyberte si recept na potahovací hmota z marshmallow a připravte si chutný a výjimečný potahovací hmota z marshmallow pokrm, lahůdku nebo nápoj.


Potahovací hmota marshmallow

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Týna. Modelovací a potahovací hmota recipes. Budete potřebovat jakékoli pěnové bonbony – tzv. Haribo, ale viděla jsem i . Jaká kupovaná potahovací hmota je nejchutnější?


Jedlý papír na dort, barvení potahové . Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za minut podáváme. FunCakes potahovací hmota na dorty má vylepšenou kvalitu pro válení a jemnější strukturu, což usnadňuje jeho použití.


Potahovací hmota marshmallow

Fondant po zpracování ztvrdne. Novinka z italské cukrářské dílny - modelovací hmota , extra pružná. Ak by hmota nestačila pohltiť všetok cukor, môžeme . Detailní popis produktu.


Potahovací hmota na dorty s příchutí marshmallow. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Keďže som túto hmotu (MMF) robila vždy len od oka, nemohla som . Rolovaný fondant od FunCakes je bílá probarvená cukrová potahovací hmota.


Potahovací hmota marshmallow

Tato potahovací fondánové hmota je vhodná na potahování korpusů svatebních. Bílá cukrová potahovací hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů ale také modelování. Domácí hmota ze salka.


Montana Pravý marcipán. KFormix White icing. Výhodou je možnost přidání . MARSHMALLOW POTAHOVÁ HMOTA lžíce citr.


Mléčná potahovací hmota -Marcipán 2g moučky čl pšeničného sirupu nebo . Gelová barva FunCakes 30g, PINK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky