pondělí 16. září 2019

Plastovy poklop na zumpu

Predám nadstavec a poklop na žumpu. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej . AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakrytie inšpekčných šachiet vo vnútri objektov, kde je kladený dôraz na estetiku,. Plastový poklop s madlem z polypropylenu se zátěží 5t. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Plastové poklopy jsou určeny k zakrytí průlezů k nádržím o průměru 6mm.


Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty, studne a iné jímkové. Pochôdzny plastový poklop Kolesový tlak max. Určený pre hladké potrubné systémy nie korugované!


Poklopy se osazují přímo na průlez. PLASTOVÝ POKLOP NA ŽUMPU. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Studničnej poklopy sa používajú ako krycie dosky na betónové studničnej skruže.


Ak hľadáte ideálny studničnej poklop , vyberiete si zo širokej škály či už . Prvotriedne kompozitné poklopy vhodné na šachty, záchytky a studne. AJs 600x6- pochôdzne . Organizéry, kufre, boxy na náradie. Ať už padne Vaše volba na menší, či větší poklop , vždy oceníte propracovanost každého jednotlivého výrobku. Jistě uvítáte i příplatkové prvky o které je možné . Pokud hledáte ideální studniční poklop , vyberete si z široké škály ať už betonových, . Prohlédněte si ceny a technické specifikace. LEGENDA: C - celistvý poklop.


RP - rovný půlený poklop. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Skladem na pobočkách. Inzeráty plastovy poklop. Bezplatná inzercia, plastovy poklop predaj a inzercia.


Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Při výběru poklopu na septik je nutné brát v potaz situační umístění septiku a jeho vyústění. Základním kritériem při výběru je zatížení poklopu . Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu , ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku.


Ušetříte: 60Kč s DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky